Unelmointi
muuttaa maailmaa.

Elämä vaatii kaverikseen unelmointia – pieniä haaveiluhetkiä arjen keskelle, ja suuria unelmia ohjaamaan elämänvalintoja. Me nostimme aiheen tarkempaan tarkasteluun uudessa mallistossamme. Unelmoidaan rohkeasti ja annetaan haaveille tilaa, niin suurille kuin pienillekin.

Saat –15 % normaalihintaisista pukeutumisen tuotteista 5.3. asti, kun kirjaudut tai liityt F-klubiin.

Finlayson – aidosti kauniit asiat ovat kauniita myös sisältä.

Jo vuodesta 1820 olemme olleet skandinaavisen ja pohjoismaisen tekstiilin edelläkävijä. Rohkeus ja ennakkoluulottomuus on tehnyt Finlaysonista Suomen suosituimman tekstiilialan yrityksen.

Tervetuloa Finlaysonin verkkokauppaan ja kivijalkamyymälöihin tutustumaan monipuoliseen kodintekstiilivalikoimaan ja vuonna 2021 lanseerattuun Arkismi-vaatemallistoon. Finlayson on tekstiililiike, josta löydät mm. luomupussilakanat 5 vuoden takuulla, pellavapussilakanat jopa 50 vuoden takuulla, kestävät aluslakanat puuvillasta ja pellavasta sekä Reilun kaupan -pyyhkeet ja saunatekstiilit. Lisäksi Finlayson vuodevaateliike tarjoaa hyviin uniin ergonomiset tyynyt ja painopeitot sekä kauniit päiväpeitot ja torkkupeitot, joilla viimeistelet makuuhuoneen tyylin. Finlayson sisustuskauppa tarjoaa myös aina ajankohtaisen valikoiman sisustustuotteita: koristetyynynpäälliset, verhot ja matot sekä kattaustekstiilit arkeen ja juhlaan. Finlayson on kodintekstiilikauppa, mutta tänä päivänä myös vaateliike, sillä valikoimasta löydät nyt myös naisten vaatteet ja miesten vaatteet mukavaan arkeen.

Toimintamme pohjalla on vastuullisuus ja haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullisempia tekstiilituotteita. Puuvilla kuituna soveltuu erinomaisesti kodintekstiileihin, mutta sen tuotantoon liittyy monia ympäristö- ja sosiaalisia riskejä. Tämän takia kartoitamme jatkuvasti vastuullisempia materiaalivaihtoehtoja. Lisäksi haluamme olla läpinäkyvin kodintekstiilialan yritys. Tämä tarkoittaa meille muun muassa sitä, että tiedämme tuotteidemme toimitusketjujen toimijat ja julkaisemme ne kuluttajien nähtäville. Selvitimme ja julkaisimme verkkokaupassamme sertifoitujen GOTS- ja Reilu kauppa -tuotteiden matkan puuvillapellolta valmiiksi tuotteeksi.

Tervetuloa ostoksille Finlaysonille!