Eurooppaan on hyökätty, ukrainalaiset tarvitsevat apuamme. 

Kutsumme suomalaiset ja meidän yrityksemme talkoisiin. Kaikki Finlaysonin myymälät ottavat vastaan huopia hyökkäyksen kohteeksi joutuneille ukrainalaisille 13.3.2022 asti. Jokaista huopaa kohden ostamme toisen lisää ja toimitamme ne perille apua tarvitseville. Lisäksi lahjoitamme 100.000 € SPR:lle ukrainalaisten hyväksi.

Tämä kriisi on varmasti herättänyt meissä kaikissa avuttomuuden tunteen, mutta myös valtavan halun auttaa, niin myös meissä. Moni taho on jo ryhtynyt keräämään avustuksia ja liitymme siihen joukkoon. Emme halua jäädä odottamaan, vaan tehdä jotain konkreettista. Kaikki myymälämme ottavat vastaan huopia hyökkäyksen kohteeksi joutuneille ukrainaisille. Talvi on kylmä Ukrainassakin, joten viltit ovat konkreettinen keino auttaa sekä pommisuojissa olevia siviilejä että vartiossa värjötteleviä sotilaita. Jokaista lahjoitettua vilttiä vastaan lahjoitamme toisen viltin.

Samalla lahjoitamme 100 000 euroa suoraan SPR:lle, jotta he voivat auttaa omilla keinoillaan. Rohkaisemme kaikkia löytämään omien resurssiensa mukaan oman tapansa auttaa. Keinoja on monia ja tämä on meidän tapamme.

Finlayson on yritys, joka ottaa kantaa. Teoilla on merkitystä. Kampanjamme sanoma kuvaa niitä tunteita, joita sota meissä on herättänyt. Raivoa, pettymystä, pelkoa, voimattomuutta, avuttomuutta. Emme pysty tekemään tilanteen hyväksi paljoakaan, mutta teemme sen minkä voimme. Nyt pitää toimia. Toimia mieluummin kuin ahdistua.