Black Week on täällä

Monet klassikot ovat saatavana edullisesti Black Friday -kampanjan aikana, mutta sen lisäksi myynnissä on nyt myös ainutlaatuisia erikoiseriä. Näillä sisustaa vaikka koko vuoden!

Finlayson Black Friday Elefantti

Black Friday on täällä! Monet ihanat suosikkimme ovat alennuksessa, mutta tuttujen klassikoiden lisäksi löydät myös juuri tätä päivää varten lanseerattuja erikoiseriä, joita ei ole ollut koskaan aiemmin saatavilla näissä värityksissä tai tuotteissa. Katse kohdistuu nyt erityisesti makuuhuoneeseen, jonne on tarjolla yhtä lailla rauhoittavia ja herkkiä kuin värikkäitä ja juhlavia pussilakanoita. Itse asiassa valikoimasta löytyy juuri täydelliset pussilakanat jokaiseen vuodenaikaan! Alla meidän suosikkimme Black Friday -pussilakanoista vuoden eri kuukausille, miten sinä ne jaottelisit?

Helmi-maaliskuu: Rakastettu Elefantti murretuissa violetin ja vihreän sävyissä

Tyylikäs ja sympaattinen klassikkokuosimme Elefantti saapuu pussilakanoihin tummanvihreänä ja herkän violettina. Laina Koskelan vuonna 1969 suunnittelema kuosi on ikisuosikki, joka sopii kaikkiin kodin tekstiileihin ja huoneisiin. Tummanvihreä ja liila ovat loistavia sävyjä lopputalveen ja alkukevääseen, jolloin ne enteilevät jo tulevaa kevättä murretuilla sävyillään. Ne eivät ole kuitenkaan liian kirkkaita talven tummien värien jälkeen, ja ovat samalla ”taajuudella” vasta hiljalleen lisääntyvän valon kanssa. Violetista ja tummanvihreästä Elefantista on saatavana myös koristetyynynpäällinen ja kassi sekä pehmeät pyyhkeet!

Finlayson Black Friday pussilakanat

Huhti-toukokuu: Herkkä Kioto hivelee silmiä 

Liisa Suurlan suunnittelema Kioto-pussilakana on täydellinen kevään vastaanottamiseen. Runsas kukkakuosi tuo makuuhuoneeseen herkkyyttä ja ylellinen satiinipuuvillapinta hehkuu kauniisti kevään valossa. Lisäksi kevätsiivoukseen hurahtaneet arvostavat puuvillasatiinipussilakan vähäistä pöllyämistä, joka johtuu kankaan tiiviydestä. Kankaan tiiviys saadaan aikaan satiinisidoksella, joka tuo siihen myös sen kauniin kiillon ja sileyden. Luonnollisesti tämä japanilaista romantiikkaa huokuva kuosi on oivallinen myös kesäkuukausiin.

Finlayson Black Friday pyyhkeet

Kesä-heinäkuu: Kukat kuuluvat kesään

Hersyvä ja näyttävä Annukka-kuosi saapuu jälleen pyyhkeisiin ja pussilakanoihin, tällä kertaa trendikkäissä roosa-viininpunaisen ja vedenvihreän sävyissä. Annikan Rimalan vuonna 1976 suunnittelema Annukka on vuosikymmenelleen tyypillinen suurikuvioinen ja näyttävä kukkakuosi, joka sopii oivallisesti kesämakkariin tai mökin kammareihin. Murretut sävyt asettuvat hieman helpommin sisustukseen kuin usein kesällä suositut kirkkaat sävyt. Lisäksi 70-luvun tyyli ja kuosimaailma on nyt se ajankohtaisin juttu sisustuksessa.

Finlayson Black Friday pussilakanat

Elo-syyskuu: Sirius vie syksyn tunnelmaan

50-luvun tyylistä inspiraationsa saaneessa Siriuksessa kelpaa köllötellä elo-syyskuun alkusyksyn öinä. Sami Vullin suunnittelema kuosi välkehtii ja pirskahtelee iloisesti ja on saatavana sekä tummansinisellä että mustalla värityksellä. Luomupuuvillaiset pussilakanat ovat vahvaa palttinaa. Sirius löytyy myös kauniina kattaustuotteina, jotka kruunaavat syksyn rapu- ja valmistujaisjuhlat.

Finlayson Black Friday pussilakanat

Loka-joulukuu: Säihkettä loppusyksyyn ja jouluun

Loppuvuodessa ei ole koskaan liikaa säihkettä ja kimallusta. Susanna Hoikkalan suunnittelema Säihke-kuosi koristaa ylellisiä satiinipussilakanoita, jotka pukevat makuuhuoneen kauden juhliin. Jos joulun aikaan kaipaa vähän sitä punaista, viininpunaiset satiinipussilakanat ovat takuuvarman tyylikäs vaihtoehto. Viininpunainen on siitä loistava sävy, että se käy hyvin myös syksyyn ja kevääseen.