Finlaysonin kuosit Uniqlon maailmanlaajuisessa vaatemallistossa

Finlaysonin kuosit Uniqlon maailmanlaajuisessa vaatemallistossa

Laadukkaasta, mutta kohtuuhintaisesta muodista tunnettu ketju Uniqlo lanseeraa kansainvälisen vaatemalliston kanssamme maaliskuussa 2020. Ensi kertaa kansainvälistä vaatemallistoa koristamassa näkyvät klassikkokuosimme Elefantti, Omppu, Coronna, Pilkkuva, POP, Anni, Ulpu, Ainikki ja Ajatus. 42 tuotetta sisältävään mallistoon kuuluu tuotteita naisille, lapsille ja vauvoille, muun muassa naisten t-paitoja, vauvojen bodyja, lasten t-paitamekkoja ja laukkuja. Lisäksi mallistosta löytyy esimerkiksi Japanissa suosittuja relaco-housuja.

Japanilaisella Uniqlolla on liikkeitä yli kahdessakymmenessä maassa Aasiassa, Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa. Yhteistyön myötä Finlayson tuleekin tutuiksi sadoille miljoonille designista kiinnostuneille ympäri maailman.

Mallisto on osa Uniqlon vuoden 2020 UT-yhteistyömallistoa (Uniqlo T-shirt collection), jossa Finlaysonin lisäksi on mukana muitakin tunnettuja brändejä, kuten Anna Sui ja Keith Haring. Mallisto on myynnissä Uniqlon verkkokaupassa rajoitetun ajan. Malliston tuotteita on mahdollista tilata myös Suomeen esimerkiksi Uniqlon EU-alueen verkkokaupasta.

Takaisin blogiin