Hae suosikkisi Loistopäiviltä

Loistopäiviltä löydät myydyimmät ja halutuimmat kodintekstiilimme 30 % alennuksella! Nyt on hyvä hetki ostaa ne klassikot, ikisuosikit ja harvinaisuudet, joita olet aina halunnut. Loistopäivät Finlaysonin verkkokaupassa ja myymälöissä 15.9.–2.10.2022.

Finlayson Loistopäivät

Tiesitkö, ettei Loistopäivillä myydä sesongin ylijäämiä vaan Finlaysonin malliston parhaimmistoa? Eli juuri niitä tuotteita, joita mielelläsi ostaisit muutenkin, mutta 30 % alennuksella. Loistopäivät onkin oiva hetki hankkia ne pussilakanat tai pyyhkeet, joista olet pitkään haaveillut, mutta et ole vielä raaskinut ostaa.

Loistopäiviltä löytyy jokaiseen tunnelmaan ja tyyliin sopivia ihanuuksia. Tällä kertaa olemme koonneet myyntiin aarteita niin romantikolle, leikkimieliselle kuin dramaattisista väripareista pitävälle ja maanläheisen eleettömyyden ihailijalle.

Katso kaikki Loistopäivät-tuotteet tästä.

Finlayson Sadussa satiinipussilakanasetti

Voimakkaat väriparit ja mystisyys viehättävät Karoliina Erkinjuntin suunnittelemassa Sadussa-kuosissa, joka löytyy nyt Loistopäiviltä pussilakanoina ja keittiötekstiileinä. Kuosissa on kiehtova ja kutsuva satumetsä, joka on juuri sopivalla tavalla jännittävä, mutta ei yhtään pelottava. Pussilakanat ovat ihanan sileää puuvillasatiinia, jossa on superkaunis kiilto ja korkea lankaluku, eli kangas on hyvin tiheä. Näin se on loistava myös allergikolle.

Finlayson Jesus pellavapussilakanasetti

Pellava ovat monen suosiossa eikä pelkästään sen takia, että se on kaunis ja samalla vähän rouhea materiaali, mutta koska se on myös erittäin kestävä ja ekologinen kuitu. Tämän vuoksi onkin mahtavaa, että pellavasta kudotut Jesus- ja Lino-pussilakanat ovat nyt saatavilla Loistopäivillä.

Jesus-pussilakanat on tehty kestämään sukupolvelta toiselle, sillä niiden kangas on kudottu kestävällä twill-sidoksella, samaan tapaan kuin Torinon käärinliina. Yksityiskohtien kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta ne eivät ne hajoaisi vuosien saatossa, ja pussilakanoilla onkin 50 vuoden takuu! Loistopäivien löytönä on myös Maria Magdalena -pellava-aluslakana, jossa on Jesus-pussilakanoiden tapaan käytetty kestävää twill-sidosta. Niistä on myös riisuttu kaikki turha, jotta ne kestäisivät entistä pidempään. Paksu pellava tuntuu ihanalta ihoa vasten sekä viilentää kuumalla ja lämmittää kylmällä.

Jos Jesus-pussilakanoissa on luotettu maanläheisiin pellavan ja valkoisen sävyihin, ihanat Lino-pellavapussilakanat hehkuvat valkoisen lisäksi syvissä sinisenharmaan, roosan ja jäkälänvihreän sävyissä. Nämä ihanuudet ovat saatavana myös Loistopäivillä ja toimivat loistavasti myös Jesus-pussilakanoiden kanssa. Linon kaikki sävyt sopivat keskenään yhteen, joten niitä sekoittelemalla pystyy helposti luomaan värikkään, mutta harmonisen petauksen.

Finlayson Nyytin talo satiinipussilakanasetti

Muumien ystävät puolestaan ihastuvat, kun lempeä ja tunnelmallinen Nyytin talo -kuosi löytyy taas pussilakanoista ja -torkkupeitosta Löytöpäivillä. Myös hulvattomat Kaaosmuumi-keittiötekstiilit tekevät paluun aarreaittaamme. Nyytin talo -pussilakana on ihanan silkkistä puuvillasatiinia, jonka lankaluku eli kankaan tiheys on erittäin korkea. Tiivis kangas pölyää vähän, joten siksi se sopii erityisen hyvin allergikoille.

Finlayson Elefantti pyyhe

Laina Koskelan vuonna 1969 suunnittelema Elefantti-kuosi on yksi kaikkien aikojen rakastetuimpiamme. Hauskaa tässä sekä aikuisille että lapsille sopivassa kuosissa on, että se sopii yhtä lailla värejä rakastavaan kotiin kuin hillitympäänkin tilaan. Yhdistämällä sen esimerkiksi ruskeaan, beigeen ja hiekan sävyihin saa kotiin trendikkään 70-luvun tunnelman. Meillä onkin hyviä uutisia Elefantin ystäville, sillä keltaiset, siniset ja mustat Elefantti-pussilakanat, -tyynyliinat ja -pyyhkeet ovat nyt saatavana Loistopäivillä. Sympaattiset vuodevaatteet on valmistettu korkealaatuisesta puuvillapalttinasta, joka on hyvin kulutusta kestävää ja mukavan tuntuista iholla. Pyyhkeet on puolestaan jacquard-kudottu puuvillasta, ja tarkoin harkittu kudontarakenne tekee niistä hyvin kuivuvia, pehmeitä ja kovaa kulutusta kestäviä. 

Finlayson Huiske pussilakanasetti

Kukkakuosien ystävä ilahtuu eritoten Löytöpäivien valikoimissa olevista Huiske-pussilakanoista, jotka ovat Eve Hamarin käsialaa. Tässä lempeässä ja leikittelevässä kukkakuosissa näkyy rakkaus luontoon, kesän vallattomuuteen sekä kukkien muotojen kauneuteen, joihin Hamari sai inspiraation taloyhtiönsä puutarhasta ja iltakävelyistä Helsingin Kumpulan siirtolapuutarhassa. Kuosia on myös helppo yhdistää elettömiin, yksivärisiin pussilakanoihin ja tyynyliinoihin, kuten ihanan Lino-malliston tuotteisiin! Huiske-pussilakanat on valmistettu helppohoitoisesta puuvillapalttinasta, joka kestää ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.