Korona Exit

Koronan kanssa on taisteltu pitkästi yli vuosi nousuineen ja laskuineen. Epätietoisuudelta ei ole vältytty ja tarkkoja rajoja exitille on ollut vaikeaa asettaa. Kaiken lisäksi takaiskut ovat seuranneet toistaan kun on luultu, että epidemia olisi jo ohi. Mutta vihdoin on exit toimenpiteiden aika. Näin on sanonut maamme hallitus ja julkaissut korona exit planin valtioneuvoston verkkosivuilla. Me Finlaysonilla teimme oman suunnitelmamme. Älä tule paha kesä, tule hyvä kesä!

Huhtikuu: poikkeusolot päättyvät

Myymälät avautuvat ja asiakkaat kutsutaan vastuullisille ostoksille Kangasmaski jokaiselle asiakkaalle kaupan päälle Huikeita tarjouksia sekä kanta-asiakkaillemme vaihtuvia viikkoetuja: Uutuuksia –20 %, Lajinsa viimeisiä klassikoita –30 % ja Outlet-tuotteita –70 %.

Toukokuu: tiukat rajoitukset poistetaan

Kevätsiivouksen aika! Ostamme vanhat lakanasi ja farkkusi, tuo ne meille kierrätettäviksi myymäläämme, ja saat 10 € etusetelin. Lue kierrätyskampanjasta tarkemmin tästä.

Julkisia ja yksityisiä tiloja avataan: kuntosalit aukeavat ja ravintoloiden aukioloajat laajenevat. Me juhlimme tätä yhteistyössä Sokos Hotelsin kanssa, ja tulemme arpomaan lahjakortteja heidän hotelleihinsa: LOMALLA KOTONA VAI MIELUMMIN JO HOTELLISSA? Tervetuloa myymälöihimme lahjakorttien metsästykseen 13.–16.5.2021. Katso lähin myymälä tästä.

Lisärajoitukset poistuvat ja palataan alueellisiin toimiin: me juhlistamme tätä avaamalla myymälöihimme KESÄTORIN 20.5.

Kesäkuu: alueelliset rajoitukset puretaan asteittain

Me avaamme kesäkuussa 45 pop-up myymälää ympäri Suomen. Tarkemman listan paikkakunnista ja avajaisista löydät pian täältä. Jokaisessa pop-up myymälässä on avajaistarjouksena –30 % normaalihintaisista tuotteista. Kesäkuussa myymälöissämme juhlitaan Muumikuuta ja annamme kaikille kanta-asiakkaillemme –30 % normaalihintaisista muumituotteista. Lisäksi vietämme myymälöissämme perhepäivää 11.–13.6. Jaossa mm. muumi-ilmapalloja!

Heinäkuu: rokotekattavuus kasvaa

Heinäkuun helle ja kesäale hellii! Kaikki ajankohtaiset tarjoukset löydät www.finlayson.fi.

Tervetuloa turvallisille ostoksille lähimpään Finlayson-myymälään!

Katso lähin myymälä