Muumi-tyynyliinojen lumo

Ihastuttavan Muumilaakso 3D -animaatiosarjan värikylläiset kuvat saavat myhäilemään ja haaveilemaan seikkailusta. Otimme kolme uutta kuvaa tyynyliinoihimme, lue myös vinkit kuinka käyttää niitä lastenhuoneen sisustuksessa.

Hauskat, herkät ja syvälliset Muumi-tarinat viehättävät kaiken ikäisiä sukupolvesta toiseen. Siksi olemmekin lisänneet kolme uutta suloista Muumi-kuosia digipainettujen tyynyliinojemme joukkoon. Kuvat ovat Muumilaakso-animaatiosarjasta, jossa 3D-tekniikka vie tutut hahmot ja tarinat aivan uusiin sfääreihin. 

Lumoavat Muumi-tarinat tyynyliinoissa

Tyynyliinat ovat kaksipuoleisia, eli molemmilla puolilla on omat kuvitusaiheet. Muumilaakson Muumimamma-tyynyliinassa Muumimamma kärsii koti-ikävästä. Ikävää lieventääkseen hän maalaa seinälle kotipuutarhan ruusuineen. Muumipappa-tyynyliinassa tulee esiin Papan seikkailunhimo. Muumipapan kaipuu merelle ajaa Muumiperhee kauas Muumilaaksosta ja myrskyyn, jolloin he ajautuvat majakkasaarelle. Muumipeikko ja Niiskuneiti -tyynyliinassa Muumitalon asukkaat heräävät jo kevättalvella, jolloin paikalle ilmaantuu talviurheilusankari, joka lumoaa Niiskuneidin.

Lue lisää myös uusista, GOTS-sertifioiduista Muumi-pyyhkeistämme!

Muumit siirtyvät vuodevaatteisiin digipainatuksella

Muumilaakson sympaattiset ja anarkistiset hahmot siirtyvät animaatiosarjasta vuodevaatteisiin digipainatuksella. Digipainatus on kankaalle tulostamista, eli sillä saadaaan toistettua maalaukselliset ja valokuvamaiset kuvat kankaalle kaikkine yksityiskohtineen. Digipainatuksessa värien määrää ei tarvitse rajoittaa kuten yleensä kankaalle painettaessa, joten kuvan lukuisat värisävyt ja maalauksellinen jälki saadaan toistettua kuten alkuperäisessä kuvassa.

 Tyynyliinat on ommeltu sileästä ja himmeäkiiltoisesta puuvillasatiinista, joka toistaa painatuksen värit hienosti. Digipainatus mahdollistaa myös suurten kuvien tulostamisen esimerkiksi pussilakanaan, kuten Muumilaakso-mallistossamme.

Miten sisustaa lastenhuone Muumeilla?

Koska Muumilaakso -vuodevaatteet ovat hyvin värikylläisiä, niiden kanssa on hyvä muistaa muutama sisustusjippo.

1.Jos lastenhuoneessa vallitsee erilaisten kuosien ja värien kaaos, hillitse sitä yksivärisellä päiväpeitolla. Päiväpeitto selkeyttää lastenhuoneen sisustusta huomattavasti ja pedattu sänky luo siistimmän vaikutelman. Ainoaksi ongelmaksi jää kuinka saada lapsi petaamaan sänkynsä...

Jos lapsesi haluaa pitää vuodevaatteet esillä, kokeile puolipetausta! Kevyen torkku- tai päiväpeiton petaaminen puoliväliin sänkyä on lapsellekin helpompaa, ja kaunis kuosi pääsee ilostuttamaan huonetta.

2.Valitse sellaiset vuodevaatteet lapsen sänkyyn, joiden väri sointuu ympäröiviin leluihin. Jos huoneessa vilahtaa eniten perusvärejä, kokeile vaikka Finlaysonin hurmaavaa Elefantti-kuosia. Jos vaaleanpunaiset prinsessalelut ovat lapsen mieleen, Muumimamman roosa-punainen väritys on hyvä pari. 

3.Muumi-vuodevaatteet toimivat parhaiten, jos kalusteet ovat neutraalin värisiä. Valkoinen, musta ja puunsävyt ovat omiaan tuomaan vuodevaatteiden väriloiston esiin. Yksi tai kaksi värikästä kalustetta, kuten punainen tuoli tai sininen valaisin, tuovat säväyksen kokonaisuuteen, jos muut kalusteet ovat neutraalin värisiä. Onko aika hankkia kesäpeitto ja tyyny? Kokeile uutta ekologista Viileä-sarjaamme!