RePack – palautettava toimituspakkaus

Me Finlaysonilla olemme sitä mieltä, että maailma tarvitsee kertakäyttöä kestävämpiä ratkaisuja. Siksi tarjoamme nyt palautettavaa RePack-toimituspakkausta tilauksillesi.

Vähennät roskaa ja säästät rahaa

RePack on yksinkertainen tapa vähentää pakkausroskaa. Se on vaihtoehto kertakäyttöpakkaukselle, sillä se on suunniteltu kestämään vähintään 20 käyttökertaa. RePack-pakkauksen käyttö on helppoa ja palkitsevaa: palauttamalla toimituspakkauksen vähennät kertakäyttöpakkausten määrää ja säästät rahaa.

Miten RePackin saa?

Kun olet lisännyt tuotteesi verkkokaupan ostoskoriin, voit valita pakkausvaihtoehdoksi Repackin. Pakkauksen hinta 3,95 € lisätään ostoksesi loppusummaan. Huomioithan, että isoille tuotteille, kuten tyynyille, peitoille ja matoille ei voi valita Repack-toimituspakkausta.

Kun olet palauttanut RePack-pakkauksen, saat kiitokseksi etusetelin, jolla saat –10 % yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta Finlayson-verkkokaupassa. Etua ei voida yhdistää muihin alennuksiin.

Miten RePack palautetaan?

Taittele tyhjä RePack pakkauksessa olevan ohjeen mukaisesti niin, että palautusosoite jää esiin ja palauta RePack lähimpään postilaatikkoon. Kun pakkaus on saapunut perille, saat sähköpostiisi etukoodin, jolla saat alennuksen mihin tahansa RePack-pakkausta käyttävään kauppaan. Alennus on kauppakohtainen.