"Ostamme" vanhat pussilakanasi ja farkkusi

Tuo vanhat pussilakanasi ja farkkusi lähimpään Finlayson-myymälään, niin saat 10 € etusetelin jokaisesta kierrätetystä tuotteesta. Etusetelillä saat 10 € alennuksen yli 30 € normaalihintaisesta ostoksesta.

Kierrätyskampanja ja etusetelit ovat voimassa 13.2.–1.3.2020. Voit käyttää useamman etusetelin kerralla; kahdella etusetelillä saat 20 € alennuksen 60 € ostoksesta, kolmella etusetelillä saat 30 € alennuksen 90 € ostoksesta jne. Voit hyödyntää edun myös verkkokaupassa. Etuseteleitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

 


Suomessa syntyy 71 miljoonaa kiloa tekstiilijätettä vuodessa. Haluamme ottaa vastuun siitä, mitä tuotteillemme tapahtuu, kun ne tulevat käyttöikänsä päähän. Tuo siis eläköityneet lakanasi ja farkkusi pestyinä myymäläämme, niin me kierrätämme ne valmistamalla niistä mattoja ja pyyhkeitä.

Kiertoon sopivat kaikenväriset ja kuntoiset pussilakanat sekä farkut. Farkuiksi laskemme myös farkkutakit, -paidat ja -haalarit… Missä muodossa tahansa denim kaappisi perällä sitten oleileekaan. Voit tuoda meille kierrätettäväksi myös elastaania sisältävät farkut, vaikkei niistä joustavien kuitujen vuoksi voidakaan farkkupyyhkeiden lankaa valmistaa. Toimitamme ne kuitenkin eteenpäin autoteollisuuden äänieristysmateriaalina sekä auton lattioiden ja kattojen sisäverhoilussa hyödynnettäväksi.

 

Kierrätystekstiilit

Muista vain käyttää lakanat ja farkut pesukoneen kautta ennen kuin kiikutat ne kierrätykseen, niin me hoidamme loput. Vanhat lakanasi saavat uuden elämän Pohjanmaalla kudottavina räsypaloina, kantoräsyinä sekä räsytyynyinä, farkut puolestaan aloittavat uuden luvun Old Jeans -pyyhkeinä

Lähimmän myymäläsi löydät täältä.

Liittyvät tuotteet