Top
Kirjaudu

Vaihto- ja palautusoikeus

Finlayson-verkkokaupasta tai -myymälästä ostetuilla tuotteilla on 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, virheetön ja sen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan. Mittatilaustuotteilla (kankaat) ja hygieniatuotteilla (tyynyt, peitteet ja patjat) ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Vaihto- ja palautusoikeus koskee myös vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen.

Kuinka palautan?

 
1. Täytä palautuslomake huolellisesti ja katso että täytät kaikki tarvittavat tiedot.

2.Pakkaa palautettava/palautettavat tuote/tuotteet huolellisesti mielellään alkuperäiseen pakkaukseen. Muistathan laittaa palautuslomakkeen mukaan pakettiin.

3. Kirjoita paketin osoitteeksi (silloin paketin lähettäminen on ilmaista):

Asiakaspalautus
Finlayson Oy / verkkokauppa
PL 125
30101 Forssa
 
4. Jätä paketti lähimpään postitoimipaikkaan tai meidän omaan myymäläämme.

Hyvitys

Hyvitämme palauttamasi tuotteet valitsemasi maksutavan mukaisesti mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi varastollamme.

Pyydämme palauttamaan tuotteet asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Asiakaspalautus
Finlayson Oy / verkkokauppa
PL 125
30101 Forssa

Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen

Maksettuasi tilauksen et voi enää tehdä siihen muutoksia. Mikäli haluat muuttaa tai peruttaa tilauksesi, otathan yhteyttä Finlaysonin asiakaspalveluun puhelimitse numeroon 040 5210 733. Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9–15.