100 leijonaa Suomelle

100 LEIJONAA ON TEMPAUS 100-VUOTIAAN SUOMEN KUNNIAKSI. Kampanja oli hätähuuto suvaitsevaisuuden puolesta. Hieno kansallistunnuksemme oli varastettu, se oli päätynyt vääriin käsiin. Halusimme palauttaa sen meidän kaikkien yhteiseksi, yhdistäväksi, ei erottavaksi, omaisuudeksi. Pyysimme kansalaisilta uusia tulkintoja rakkaasta aiheesta. Ja saimme niitä satapäin. Osa niistä päätyivätkin kangaskasseihin ja heijastimiin.
Katso kaikki 100 leijonaa ehdokkaat >

Valitut

Hymyilevä sydän

"Suomen Leijona kuvastaa minulle vapautta, tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta. Satavuotias Suomi on maa, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kenestä tahansa voi tulla mitä vain, kunhan vain puskee ja punnistaa suomalaisella sisulla eteenpäin. Siitä sisusta tämä maa on rakennettu ja samalla sisulla siitä on taisteltu. Satavuotiaasta Suomesta voi olla ylpeä, aivan kuin tämäkin Leijona on."

Suunnittelija: Nico Uusitalo

jellona3.jpg

Hymyilevä leijona-kassi

19.95 €


Pian saatavilla verkkokaupasta.

Leijonansydän

"Rakkautta, ei vihaa. Aina ja kaikessa."

Nature lover

"Minulle isänmaallisuus tarkoittaa ylpeyttä omasta maasta, erityisesti sen kauniista, monimuotoisesta ja puhtaasta luonnosta. Luontoa pidetään usein itsestäänselvyytenä, mutta nykymaailmassa puhdas luonto on yhä harvinaisempaa. Sen vuoksi meidän suomalaisten tulisi muistaa iloita kauniista ympäristöstämme - arvostaa ja suojella sitä leijonan voimalla."

Suunnittelija: Karoliina Erkinjuntti

740-5.jpg

Nature Lover-kassi

19.95 €