Avoimet työpaikat

Kiinnostaako työpaikka Finlaysonilla? Katso ajankohtaiset työpaikat Finlaysonilla tästä ja lähetä hakemus.

Myyjiä ja vastuumyyjiä joulukaudelle 2022

Haluaisitko sinä olla mukana parantamassa sekä kaunistamassa ihmisten arkea ja hypätä mukaan inspiroivaan työympäristöön, jossa vallitsee tekemisen meininki?

Finlayson pop up -myymälöissä pääset työskentelemään kiinnostavien Finlayson-tuotteiden parissa, joita asiakkaat rakastavat. Finlaysonilla voit olla oma itsesi, tunteita ja mielipiteitä saa ja pitää jakaa rohkeasti.

Tule siis tekemään arjesta juhlaa ja osaksi lämminhenkistä heimoa, jossa jokaisen työpanos on askel kohti parempaa huomista!

Tutustu tehtäviin tästä ja laita hakemuksesi meille pikaisesti, joulusesonkia 2022 valmistellaan jo täydellä vauhdilla.

Vastuullisuus – rohkeus – uteliaisuus, ovatko nämä arvoja, jotka ovat myös sinun toimintasi sydän?

Finlaysonilla nämä arvot ovat osa arkea ja jokapäiväistä tekemistä. Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä, ja nykyään myös yksi Suomen kiinnostavimmista yrityksistä. Olemme vakuuttuneita siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa yrityksen historiaa, on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin varhaiset omistajamme.

Tavoitteenamme on olla läpinäkyvin tekstiilialan yritys maailmassa. Lupaamme avata toimitusketjumme täysin läpinäkyväksi ja tehdä työtä puuvillan jäljitettävyyden eteen. Pyrimme vähentämään tekstiilijätettä suunnittelemalla kestäviä ja kierrätettäviä tuotteita. Meille yhteiskunnallinen vastuu tarkoittaa, että olemme jotain mieltä. Otamme osaa yhteiskunnalliseen keskusteluun, puolustamme meille tärkeitä asioita ja seisomme kantamme takana.

Katso avoimet työpaikat ja lähetä hakemus.