jesus

Parasta ennen 2067.

JESUS-PUSSILAKANASETIT OVAT TEHTY KESTÄMÄÄN, KOKEMAAN JA NÄKEMÄÄN PALJON. Niitä voi siis kirjaimellisesti käyttää surutta. Vaikka Jesus-pussilakanasetti ei sinänsä tarvitse omistajan käsikirjaa tai käyttöohjetta, haluamme kertoa sinulle hieman tuotteen yksityiskohdista sekä niihin liittyvästä ainutlaatuisesta 50 vuoden takuusta. Lisäsimme myös hoito-ohjevinkit tuotteen pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Tuote, joka on elinikäinen niin kestävyytensä kuin designinsakin puolesta.

Jesus-pussilakanasetti on saatavilla puhtaan valkoisena sekä pellavan värisenä. Valitse mieluinen väri, ja osallistu kanssamme taisteluun kestävämmän ja kauniimman maailman puolesta:

Jesus-pellavapussilakanasetti

159.90 €

Jesus- parivuoteen pellavapussilakanasetti

239.95 €

Jesus-
pellavatyynyliina

29.95 €

KESTÄVÄÄ PELLAVAA JA
HUOLELLISESTI HIOTUT YKSITYISKOHDAT.

Tuotteen materiaali on tukevaa ja värjäämätöntä pellavaa. Kankaassa käytetty twill–sidos on tunnettu kestävyydestään. Sitä käytetään mm. farmarihousuissa, jotka ovat alkuperin suunniteltu kestäviksi työvaatteiksi. Viimeistelyyn on kiinnitetty erityistä huomiota. Sellaiset yksityiskohdat, jotka eivät mahdollisesti kestäisi normaalia pidempää käyttöikää on poistettu tai korvattu kestävimmillä ratkaisuilla. Esimerkiksi kaikki ompeleet on vahvistettu, hoito-ohjeet brodeerattu suoraan kankaaseen ja muotoilultaan suunniteltu kestämään kulutusta.
Jesus-pussilakanoissa käytetty pellavaraaka-aine on peräisin Belgiasta ja Ranskasta, ja kangas on kudottu sekä ommeltu Kiinassa.
Tutustu valmistajiimme täältä >

Miksi “Jesus”?

Ainutlaatuisessa tuotteessa on käytetty samaa materiaalia ja sidosta, kuin tähän päivään säilyneessä Torinon käärinliinassa, jonka sanotaan juontavan juurensa mahdollisesti jopa ajanlaskumme alkuun. Tuotteen nimi ja itse tuote ovat kunnianosoitus vanhalle, kestävälle valmistustavalle, jonka halusimme tuoda tähän päivään.

 

Näin hoidat jesus-pussilakanasi

Pellava on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen luonnonmateriaali. Ylellinen pellava on kankaana painavaa, sileää ja jäykemmin laskeutuvaa. Se rypistyy melko helposti, mutta kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Pellavalakanat eivät nukkaannu, vaan näyttävät ahkerankin käytön jälkeen yhä kuin uusilta, kunhan tuotteita on pesty ja hoidettu oikein. Pellava ei allergisoi ja imee hyvin kosteutta.

Materiaalina pellava hylkii likaa ja ohutkuituiselle pellavakankaalle riittää hellävaraisempi pesu kuin karkeammalle lankalaadulle. Korkealaatuiset pellavapussilakanat ja  tyynyliinat pestään väljässä vedessä nurinpäin käännettynä samanväristen tuotteiden kanssa. Materiaali voi kutistua ensimmäisessä pesussa max 6 %. Suosittelemme tuotteen pesua ennen käyttöönottoa. Silitys ja mankelointi sulkee kankaan pinnan ja vähentää mahdollista pölyn irtoamista tuotteesta. Noudattamalla hoito-ohjeita nautit pellavaisista vuodetekstiileistä pitkään.

Vesipesu 60°C.

Kloorivalkaisu kielletty.

Normaali rumpukuivaus.

Silitys kolmen pisteen lämmöllä.

Normaali kemiallinen pesu.

Hieman perävaloja pidempi takuu.

Ainutlaatuisen pitkä takuumme perustuu siis tarkkaan harkittuihin materiaaleihin sekä yksityiskohtiin. Olemme testanneet tuotetta pesutestein sekä simuloineet kankaan kulumista hankauksen*, murtolujuuden ja venymän osalta**. Takuulupaus perustuu oletukseen, että tuotteen käyttäjällä on kaksi pussilakanasettiä käytössään. Niitä käytetään vuorotellen, ja lakanat vaihdetaan kahden viikon välein. Siten lakanat pestään keskimäärin kerran kuukaudessa. Pesukertojen määräksi takuuaikana tulee siis 600 (1 x 12 kk x 50 vuotta = 600 kertaa). Takuu kattaa tuotteen normaalin käytön vuodetekstiilinä pesu- ja hoito-ohjeiden mukaan säännöllisesti huollettuna. * Tulos: Martindale abrasion resistance SFS-EN ISO 12947-2:2001, katkenneita lankoja 15000 rpm ** Tulos: maximum force and elongation SFS-EN ISO 13934-1:2013, voima repeytymishetkellä loimen suunta 780N, kuteen suunta 470N ja venymä repeytymishetkellä loimen suunta 5,6%, kuteen suunta 15%.

Jos tuote ei kestä 50 vuotta, miten se korvataan?

Viallinen tuote korvataan uudella korvaavalla tuotteelta tai vaihtoehtoisesti korjataan. Jos kumpikaan vaihtoehto ei ole mahdollinen, maksettu summa korvataan kuluttajaindeksin muutoksen mukaisella korjauksella.

Jesuksen kaveriksi sopii älyttömän pehmeä aino-pellava-aluslakana.
Finlayson-jf-aino-pellava-aluslakana-valkoinen-60036-0200-01-05-60037-0200-01-10.jpg
Aino-pellava-aluslakana
59.90 €
Finlayson-jf-aino-pellava-aluslakana-harmaa-60036-0200-02-05-60037-0200-02-10.jpg
Aino- parivuoteen pellava-aluslakana
79.90 €