Joulun halutuimmat vastuulliset lahjaideat

Olemme sitä mieltä, että Jouluna kannattaa ostaa vähemmän, mutta fiksummin.Turhakkeita ja kertakäyttökrääsää kannattaa välttää viimeiseen asti. Hyvä sääntö ostamiseen voisi olla vaikkapa se, että ostaa vain sellaisia tuotteita, joissa on edes jotain pientä vastuullista ajattelua takana. Meidän Jouluteemamme keskittyy tänä vuonna kierrättämisen ja kestävän kehityksen ympärille. Pieni ylpeiden puna poskillamme voimme esitellä nyt ihan kelvollisen määrän tuotteita, joissa kaikissa on myös vastuullisuuden sanomaa. Lupaamme, että ensi vuonna niitä on vielä enemmän, mutta näin pienelle yritykselle tämäkin määrä on suuri askel. 

Jouluna on myöslupa olla vähän luksus.

Ei jouluna tarvitse jäykistellä, eikä pönöttää, mutta voi sitä leijua vaikka ihan hitusen verran arjen yläpuolella.Näissä tuotteissa on sopivasti kodikasta laatua ja tyyliä – mielenkiintoisia materiaaleja, kauniita kuoseja ja hillittyjä yksityiskohtia. Ja parasta on se, että näiden kanssa viihtyy myös Tapaninpäivän jälkeen.

 

Tamminiemi-saunamalliston löylytuoksu, palasaippua ja tuoksykynttilä  - takuuvarma lahja kaikille saunojille.Saatavilla myymälöistä.

Lahjavinkkejä lapsille ja lapsenmielisille.