ÄLÄ TULE PAHA LAHJA

TULE HYVÄ LAHJA

–20 % KAIKISTA TUOTTEISTA 2.6. ASTI

Mistä tunnistat hyvän lahjan? Se on laadukas, kestävä ja käytännöllinen, sen design kestää aikaa, se on vastuullisesti valmistettu – ja sillä on tarina ja merkitys.

Katso ajankohtaiset lahjavinkit ja onnittele kestävällä ja vastuullisella lahjalla. Saat kaikista normaalihintaisista tuotteista –20 % su 2.6. asti verkossa ja myymälöissä.

KATSO SOMEVAIKUTTAJIEN LAHJAVINKIT

PELLAVA

Laadukas pellava on materiaalina niin luonnollinen, kaunis ja miellyttävä, että ei ole ihme, jos yhä useammat meistä menettävät sydämensä sille. Tyylikkäästi ryppyisen pellavan mukavuus vain lisääntyy pesukertojen myötä – pellavalakanat eivät nukkaannu, vaan näyttävät ahkerankin käytön jälkeen yhä kuin uusilta.

JESUS

Tyylikkäät Jesus-pussilakanat ovat tehty kestämään ja näkemään paljon. 50 vuoden takuun tuotteessa on käytetty samaa pellavamateriaalia ja twill-sidosta, kuin tähän päivään säilyneessä Torinon käärinliinassa. Jesus on kunnianosoitus kestävälle valmistustavalle.

TYYNYT & PEITOT

Anna lahjaksi vastuullisemmat unet. Meidän peittojemme ja tyynyjemme täytteet ovat 100 % kierrätettyä polyesterikuitua, joka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista ja kangas on 100 % luomupuuvillaa.

SATIINI

TAMMINIEMI

Tamminiemi-saunatuotteet ovat kunnianosoitus saunalle ja sovintomielelle. Niiden materiaalit ovat yhtä aitoja ja puhtaita kuin me suomalaiset parhaimmillamme saunan lauteilla.

KIERRÄTYSLAHJAT

Vanhoista lakanoista räsytuotteita, PET-muovipulloista mattoja, kierrätyspolyesteristä tyynyjä ja peittoja sekä farkuista pyyhkeitä – anna lahja, jossa kierrätysmateriaalit ja vastuullisuus ovat keskiössä.