Satavuotiaalle itsenäiselle suomelle

SUOMI 100 -JUHLAVUODEN KUOSEJAMME YHDISTÄÄ SAMA AJATUS: satavuotias itsenäinen Suomi on hyvä paikka elää ja yrittää, mutta pienellä parsimisella siitä saadaan entistä parempi. Pinkka- ja Punkka- kuoseissa haluamme ravistella suomalaista rehellisyyttä ja täsmällisyyttä. Joskus hyviin asioihin tarvitaan myös luovuutta ja arjen anarkiaa. Juhlava Kestit-kuosi on saanut inspiraationsa Finlaysonin arkistosta löytyneestä yli satavuotiaasta peittokuosista, joka on ollut käytössä Finlaysonin omassa sairaalassa.
Tutustu myös 100 Leijonaa Suomelle -tuotteisiin.

Kestit

Juhlava Kestit-kuosi on saanut vaikutteensa yli satavuotiaasta Finlaysonin peittokuosista. Design on tuotu tähän päivään kunnioittaen historiaa sekä lisäämällä siihen jotain uutta ja raikasta. Voisiko samalla reseptillä rakentaa rakkaalle isänmaallemme seuraavan sadan vuoden menestystarinan?

Pinkka & Punkka

Pinkka- ja Punkka-kuoseissa monelle suomalaiselle raivostuttavankin tuttu armeijan sinivalkoruudullinen päiväpeitto on saanut päivitetyn ilmeen. Alun perin jämpti ja suora ruutukuvio on suunniteltu niin, ettei sitä yksinkertaisesti voi saada suoraan. Punkka-kuosissa risteävät ruutukuviot muodostavat ristin, kuten Suomen lipussa.