Uusi Street Style -mallisto on täällä - eikä se jätä kylmäksi.

Joka syksy esittelemme uuden Tom of Finland -malliston - joka kerta täysin erilaisen. Omansa saavat ne, jotka ehtivät. Kun se loppuu, ainoa asia, jota myymme on ”eioo” ja lupaus uudesta vähintään yhtä yllättävästä mallistosta. Käy rohkeasti peremmälle ja tutustu tuoreeseen Street Style -mallistoon.

 

Rakasta tai et,
mutta älä sano: "Ihan kiva"

Street style -mallistossa Finlaysonin suunnittelija Sami Vulli vie Touko Laaksosen taiteen urbaaniin klubimaailmaan. Seinämaalaukset luovat sopivan urbaanin ja jopa kiehtovan brutaalin tunnelman, jota voi rakastaa tai ei – kylmäksi se ei jätä.

Street Style -mallistoon kuuluvat pussilakana ja tyynyliina, kangaskassi ja koristetyynynpäällinen sekä valikoima tekstiilejä kylpyhuoneeseen ja keittiöön.

Touko Laaksonen (1920-1991)

Finlaysonin Tom of Finland -mallisto on kunnianosoitus Touko Laaksosen (1920-1991) taiteelle. Pussilakanoissa, pyyhkeissä, lautasliinoissa ja kauppakasseissa komeilevat Tom of Finlandin piirroksista tutut vahvan maskuliiniset mieshahmot. Mallisto on tehty yhteistyössä Tom of Finland -säätiön kanssa, ja kuvitusvalinnat ovat vahva viesti suvaitsevaisuuden puolesta.

 

Kuva: Patric Sarfati