Myymälämme on suljettu toistaiseksi

Koronaviruksen pysäyttäminen vaatii tällä hetkellä meiltä suomalaisilta sitä, että pysymme kotosalla ja otamme muut huomioon kohteliaan etäisyyden avulla. Tämä tarkoittaa myös ostosten tekemistä verkossa aina kun mahdollista.
 
Myymälöissämme ei siis ole tällä hetkellä asiakkaita, eikä pidäkään olla. Siksi olemme päättäneet sulkea kaikki Finlaysonin myymälät maanantaista 23.3. alkaen toistaiseksi.
 
Meillä on vakaa aikomus jatkaa Finlaysonin ja suomalaisen tekstiilidesignin 200-vuotista tarinaa tämän poikkeuksellisenkin ajanjakson jälkeen. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuuden takaamiseksi sekä yrityksemme taloudellisen vakauden turvaamiseksi pidämme myymälämme toistaiseksi kiinni.

 
Tarjoamme toistaiseksi kaikki tilaukset verkkokaupastamme ilman toimituskuluja ja voit lisäksi valita toimituksen kotiin ilman lähikontaktia. Lähetystä luovuttaessa kuljettaja asettaa paketin oven eteen ja odottaa turvallisen välimatkan päässä lähetyksen vastaanottoa. Allekirjoitusta paketin vastaanottamisesta ei myöskään vaadita lähikontaktin välttämiseksi. THL:n mukaan koronavirus ei tartu pakettilähetysten välityksellä. Myös asiakaspalvelumme palvelee sinua normaalisti.
 
Poikkeusaikana pienetkin teot ovat tärkeitä. Pidetään siis huolta toisistamme.