Vaikuttajien lahjavinkit

Pyysimme kolmea vaikuttajaa valitsemaan lahjasuosikkinsa Finlaysonin valikoimasta. Tutustu alta tarkemmin, mitkä lahjat Maiju, Ida ja Tiina valitsivat!

Maiju Voutilainen @maijuvouti

Maiju Voutilainen tunnetaan parhaiten YouTube-kanavastaan, jolla hän käsittelee päivittäistä elämäänsä, mutta ottaa kantaa rohkeasti myös vaikeampiin aiheisiin. Maijun lahjavinkeissä tärkeäksi tekijäksi nouseekin tuotteiden vastuullisuus ja käytettävyys. 

"Ihana ja lämmin villasta kudottu torkkupeitto on paras ystävä kylminä talvipäivinä ja miksei viileinä kesäiltoinakin" toteaa Maiju Metsänpeitto-torkkupeitosta. Lisäksi Maiju nostaa esiin torkkupeiton sertifikaatit, jotka takaavat ettei tuote sisällä haitallisia kemikaaleja ja on turvallinen käyttää. 

Maiju nimeää suosikeikseen CO2/NEG.-sarjasta pyykkietikan ja huonetuoksun. "Huonetuoksu on helppo ja kiva lahja, joka luo kotiin ihanaa ja uutta tunnelmaa raikkaudellaan. Pientä arjen luksusta!"

Pampula-pyyhkeen kuosia ja väritystä Maiju kuvailee ajattomaksi ja toimivaksi. "Tuotteella on myös viiden vuoden takuu, joten sen on tarkoitus kestää elämässä mukana, kun sitä huoltaa ja kohtelee rakkaudella." Tiesitkö, että viiden vuoden takuu koskee kaikkia Finlaysonin pyyhkeitä?

 

 

"Jos on tarvetta uudelle peitolle, tän alla saa varmasti hyvillä mielin nukuttua! Päälliskangas on 100 % luomupuuvillaa (tuotanto on luonnolle vähemmän kuluttavaa ja sen matka pellolta tuotteeksi on helposti jäljitettävissä) ja täyte on PET-pulloista kierrätettyä polyesteria."

Ida Hanhiniemi @ida365

Helsinkiläinen Ida Hanhiniemi pitää "365 days with Ida" -nimistä blogia. Blogissa tärkeässä roolissa ovat vastuullisuusteemat, jotka korostuvat myös Idan valitsemissa lahjavinkeissä.

Suosikkeihinsa Ida on valinnut Reilu-pyyhkeen, jonka valmistukseen on käytetty Reilu kauppa -sertifioitua puuvillaa. "Ne ovat nimensä mukainen valinta, kun etsii uusia pyyhkeitä."

CO2/NEG.-tuotesarjasta Ida on nostanut esiin sekä pyykkietikan että Lumo-koristetyynynpäällisen. Molempien tuotteiden kohdalla Ida kehuu päästöjen ylikompensointia. "Lumo-koristetyynynpäälliset kuuluvat nekin CO2NEG.-tuplakompensoituun tuotesarjaan, joten ne ovat fiksumpi valinta, jos etsii tyynynpäällisiä. Mulla on viininpunainen Lumo-tyynynpäällinen mun olkkarissa luomassa talveen lämpöisempää tunnelmaa."

Lino-kylpytakissa Idaa taas viehättää ajaton ja vähäeleinen malli sekä miellyttävä pellavan ja puuvillan sekoite. "Olen vilukissa ja musta on ihanaa puuhailla aamuisin kotona kylpytakki päällä ennen pukeutumista."

 

"Tämä klassinen valkoinen pellavapussilakanasetti on täydellinen! Pellava tuntuu iholla ihanalta. En kestä että näillä lakanoilla on 50 vuoden takuu - aivan mahtavaa! Olisipa kaikilla tuotteilla vastaavanlainen, niin ei tarvitsisi ostaa kuin yhdet hyvät."

Tiina Arponen @muitaihania

Tiina tunnetaan Muita ihania -blogistaan, sekä samaa nimeä kantavasta Instagram-tilistään. Tyyliltään Tiinan kanavat ovat värikkäitä ja elämänmakuisia. Tiinan uusperheeseen kuuluu viisi lasta, joten lahjavinkeissä Tiinalle tärkeää on muistaa koko perhettä.

Lapsia Tiina muistaisi omilla kylpypyyhkeillä, jokaiselle omannäköisensä. Yksi pyyhkeistä olisi punainen Loisto-pyyhe.

Pian 13-vuotiaalle tyttärelleen Tiina antaisi pehmeät lakanat. "Nämä voisivat hyvinkin olla sellaiset lakanat, jotka hän ottaa mukaansa kun muutamien vuosien päästä muuttaa pois kotoa. Laadukas, ihana lahja."

Miesystävänsä Tiina yllättäisi koristamalla sohvan uusilla tyynyillä, tuotteeksi hän valitsisi oljenkeltaisen Lumo-koristetyynynpäällisen. "Miesystävälläni ei ole oikein sopivan kokoisia tyynyjä sohvallaan, joten olisi mahtavaa yllättää hänet niin, että sohvalle olisikin ilmestynyt jouluyön aikana sohvatyynyt!"

Muumimamman ruusutarha-torkkupeiton Tiina antaisi ystävälleen: "Antaisin ystävälle, joka rakastaa muumitarinoita, tämän torkkupeiton, koska se on niin kaunis."

"Äidilleni antaisin lahjaksi kylpytakin, sillä tiedän, että edellinen on jo vanha ja uuden aika olisi. Äidit ansaitsevat hemmottelua. "