Kaikki tyynyliinat

Kokoelma: Kaikki tyynyliinat

Finlaysonin tyynyliinat ovat samaa taattua laatua kuin pussilakanatkin. Materiaalimme ovat tarkkaan mietittyjä ja tuotteemme huolella valmistettuja. Panostamme tyynyliinoissa 100 % luomupuuvillaan, olemme lisänneet myös pellavan, kasvivärjätyn hampun ja kierrätyskuitujen osuutta tuotteissamme. Samoja laadukkaita materiaaleja löydät koko makuuhuoneen tekstiilivalikoimasta.

Mikäli nukut useamman tyynyn kanssa, osta samalla kertaa pussilakanasetin kaveriksi irtotyynyliina samassa kuosissa tai yhdistele värejä sekä materiaaleja makusi mukaan. Löydä upeat tyynyliinat koristamaan muutoin hillittyä petausta tai yhdistä keskenään runsasta ja värikästä sekä yksiväristä. Tyyli on vapaa! Valikoimastamme löydät myös luomulaatuiset, lastenhuonetta piristävät ja käyttäjäänsä ilahduttavat lasten tyynyliinat. Rauhaisia unia!

Kuinka usein tyynyliina kannattaa vaihtaa?

Mikään ei voita sitä tunnetta, kun sängyssä odottaa vastavaihdetut raikkaat lakanat! Nukkuessa tyynyliina joutuu kaikkein kovimmalle rasitukselle, tyynyliinan hygieenisyyden varmistat vaihtamalla puhtaaseen viikoittain ja noudattamalla tarkoin tuotteen pesu- ja hoito-ohjeita. Tyynyliinamme on tehty kestämään pesuja ja kulutusta, myönnämmekin niille ainutlaatuisen viiden vuoden takuun.

Myös tyynyyn sopivuuteen ja hygieenisyyteen kannattaa kiinnittää huomiota. Tyynyn tulisi tukea omaa luonnollista uniasentoa, suositeltu vaihtoväli tyynylle on noin 1–2 vuotta nukkujasta riippuen. Tutustu Finlaysonin vastuullisempiin tyynyihin ja löydä valintaoppaasta itsellesi ja koko perheellesi sopivat yksilölliset vaihtoehdot.