Koristetyynyt ja sisustustyynyt

Kokoelma: Koristetyynyt ja sisustustyynyt

Koriste- ja sisustustyynyt sopivat täydellisesti sohvalle ja nojatuolille tuomaan uutta ilmettä ja pehmeyttä kodin sisustukseen. Sänkyyn saat loihdittua tyylikkään, katseen kestävän petauksen yhdistämällä koristetyynyt päiväpeiton kanssa. Rakenna yhteensopiva harmoninen värimaailma tai voit myös sekoitella rohkeasti eri kuoseja keskenään ja luoda tyynyistä runsaan, kutsuvan kokonaisuuden.

Finlaysonin ryhdikkäät koristetyynynpäälliset saat tutuissa klassikkokuoseissa, kauden uutuuksissa sekä uutuussävyissä. Koristetyynynpäällisissä on useampia materiaalivaihtoehtoja. Perinteiset puuvillaiset koristetyynynpäälliset voit pestä ja puhdistaa vaivatta.

Muista tilata koristetyynynpäällisiin sopivat sisätyynyt, joiden on hyvä olla hiukan suurempia tai samankokoisia kuin koristetyynynpäälliset, näin saat lopputulokseen mukavaa muhkeutta.

Tutustu myös Finlaysonin kotimaisiin räsytyynyihin, jotka on kudottu kierrätetyistä lakanoista. Rennot räsytyynyt ovat kuin kotonaan myös lattialla, lasitetulla parvekkeella ja terassilla ja lastenhuoneessa ja erilaisissa yhteisöllisissä tiloissa.

Rakastettu Elefantti-pehmotyyny on monen pienemmän ja isomman suosikki, sen pehmeys ja muoto kutsuu halaamaan. Se toimii myös mukavana matkatyynynä ja unikaverina.