Kylpypyyhkeet

Kokoelma: Kylpypyyhkeet

Kylpypyyhkeet ovat yksi intohimomme aihe.

Siksi pyyhevalikoimamme onkin huolella mietitty ja monipuolinen niin värien, kuosien kuin materiaalien ja niiden ominaisuuksien osalta.

Laajasta valikoimasta löydät:

-ihanan muhkeat ja ylellisen pehmeät froteepyyhkeet, jotka tekevät arjesta juhlaa.
-päivittäiseen käyttöön erittäin imukykyiset, huippuunsa hiotut luottopyyhkeet, joissa riittää valinnanvaraa kuosi- ja värivaihtoehdoissa.
-kevyemmän pyyhkeen ystävälle lyhytnukkaisia froteepyyhkeitä ja esimerkiksi pellava-puuvillasekoitetta.

Kylpypyyhkeen valinnassa kannattaa kiinnittää huomio myös kokoon, normaalikoon lisäksi valikoimasta löytyy myös reilumpaa pyyhekokoa, johon on mukava kääriytyä tai käyttää rantapyyhkeenä. Myös pyyhkeen tunnulla iholla on iso merkitys, joitakin miellyttää mukavan karhea tuntu, toista taas pehmeämpi, ihoa hellivä pinta.

Kevyt pyyhe kuivuu nopeammin

Kuiva pyyhe viihtyy hyvin pyyhekoukussa, mutta kosteana pyyhe kannattaa jättää kuivumaan ilmavasti – mitä paksumpi pyyhe, sen pidemmän kuivumisajan ja ilmavamman tilan se tarvitsee. Pieneen kylpyhuoneeseen ja päivittäiseen käyttöön kannattaakin valita nopeammin kuivuva froteepyyhe. Myös reissuun ja treenikassiin sopii ohut ja kevyt, pieneen tilaan menevä pyyhe, tällaisia ovat esimerkiksi vohvelipyyhe, puuvilla-pellavasekoitteiset ja lyhytnukkaiset froteepyyhkeet. Pyyhettä kannattaa vaihtaa noin viiden käyttökerran jälkeen ja pestä pesuohjeen mukaan ilmavasti kuivaten, jotta pyyhe säilyy raikkaana.

Luomupuuvillaa sekä luonnostaan ekologista pellavaa ja hamppua

Tavoitteenamme on vähentää neitseellisen puuvillan käyttöä ja korvata sitä vastuullisemmilla materiaaleilla. Olemme viime vuosina onnistuneet lisäämään luomupuuvillan osuutta froteepyyhkeiden materiaalina, käytössämme on sekä GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, josta tunnemme koko tuotantoketjun, sekä Reilun kaupan luomupuuvillaa. Käytämme myös luonnostaan ekologista pellavaa ja hamppua ja olemme tuoneet myös kasvivärjättyjä vaihtoehtoja perinteisen värjäystavan rinnalle. Myös värjäämätön, kierrätetty puuvillainen denim-kuitu sopii pyyhkeiden raaka-aineeksi.

Tutustu rauhassa pyyhkeiden ominaisuuksiin ja valitse silmää miellyttävä, sopiva pyyhe kuhunkin käyttötarkoitukseen – yhtä kaikki pyyhkeemme on tehty kestämään ja tarjoammekin niille ainutlaatuisen viiden vuoden takuun. Valitse isomman pyyhkeen seuraksi sävyyn sopivat käsipyyhkeet ja rakenna mieleinen kokonaisuus myös muilla kylpyhuonetekstiileillä.