Pyjama ja kylpytakki ovat joululoman luottovaatteet

Joululomalla saa haahuilla koko vuoden edestä. Hengaile pyjamassa ja kylpytakissa vaikka koko päivä ja nappaa tästä hauskat vinkit mitä tehdä sisätiloissa perheen ja kavereiden kanssa.

Finlayson Lino Softi -kylpytakki

Joululoma on parasta aikaa lötkötellä ja laiskotella kotona, kun ei ole kiire minnekään. Kun aurinko laskee jo iltapäivällä ja on liian kylmää tai liian märkää olla ulkona, mikä voisikaan olla parempaa kuin hengailla läheisten kanssa sisätiloissa kirjojen, leffojen ja lautapelien äärellä. Keräsimme vinkkejä mitä kaikkea hauskaa joululomalla voi tehdä sisällä perheen ja ystävien kesken. Tsekkaa ne tästä ja vietä koko päivä sisällä pyjamassa, joululomalla se on enemmän kuin sallittua!

Miten teet makuuhuoneesta joululoman ihanimman lekottelupaikan? Lue tästä vinkit makuuhuoneen juhlatyyliin.

1.Kaivele kaikki lautapelit esiin ja määritä jokaiselle päivälle yksi, jonka pelaatte läpi. Samalla saa tehtyä inventaariota: pelit, jotka tuntuvat aikansa eläneiltä, voi myydä kirpputorilla ja ne tekevät samalla tilaa uusille peleille. Tiesitkö että uusia lautapelejä voi lainata myös kirjastosta.

2.Jatka joulun herkuttelua kokkailemalla ja leipomalla. Anna jokaisen kaverin tai perheenjäsenen päättää yksi ruokalaji/jälkiruoka ja valmistakaa ne joululoman eri päivinä. Voitte arpoa päivät vaikka kirjoittamalla ruokalajit lappuihin, jotka nostetaan piposta aina edellisenä päivänä. Näin jokaisen lemppariruoka tai -herkku tulee esitellyksi ja testatuksi. Ehkä löydät joukosta uuden lempparin.

3.Kuunnelkaa vanhoja C-kasetteja sekä LP- ja CD-levyjä. Kaveriporukan paras nostalgiamatka nuoruuteen tapahtuu analogisen musiikin tahdissa. Jokainen valitsee itselleen tärkeän kappaleen ja kirjoittaa sen muistilapulle kyseisen levyn kanteen. Levyt ja kasetit asetetaan kasaan, josta ne otetaan kuunneltavaksi sattumanvaraisessa järjestyksessä. Jokaisen kappaleen jälkeen yritetään arvata kenen valitsema kappale on kyseessä.

Joulun virallinen lötköttelyasu on pyjama

Joululoma on niitä harvoja hetkiä, kun tehokkainkin uratykki sallii itselleen pyjamassa ja kylpytakissa hengailun. Aino- ja Reino-pyjamat on valmistettu ihanan pehmeästä puuvillatrikoosta ja flanellista. Lisäksi settiin kuuluu kunnon unimaski, jonka voi sujauttaa silmille, kun unet kutsuvat. Pyjamasetti on myös loistava lahja ympäri vuoden.

Tiia Vanhatapion suunnittelemaan Arkismi-vaatemallistoon kuuluvat mainiot Optinen omena -yöpaidat sekä naiselle että miehelle. Nämä mukavat ja pehmeät yöpaidat on valmistettu 100 % puuvillatrikoosta ja niiden mitoitukset ovat ajattomia ja juuri suomalaiselle vartalolle sopivia. Miesten asun housut ovat sortsin malliset, joten kuumakallet kiittävät. Optinen omena -kuosi on saatavana punaisena ja mustana myös kylpytakeissa.

Lasten pyjamissa puolestaan seikkailevat Sami Vullin rakastettu karhut eli Otso-kuosi. Nämäkin pyjamat ovat 100 % puuvillatrikoota ja niiden mitoitus ja leikkaus on suunniteltu huolella pientä nukkujaa ajatellen. Arkismi-vaatemallistomme on suunniteltu juuri suomalaiselle vartalolle sopivaksi. Kiinnostuitko? Tutustu Arkismi-vaatemallistoon tästä.

Monikäyttöinen kylpytakki

Monet vannovat kylpytakin nimeen eikä syyttä. Siihen on ihana sujahtaa yhtä lailla suihkun jälkeen kuin aamulla sängystä noustessa. Jotkut pitävät pitkistä ja paksuista kylpytakeista, jotkut puolestaan viihtyvät lyhyemmässä ja kevyemmässä takissa. Meiltä onneksi löytyy molempia.

Hurmaava Lino Softi-kylpytakki on ihanaa puuvilla-pellavasekoitetta, ja kerroksellisen kankaan ansiosta sen ulkopinta on meleerattua kampapuuvillaa ja pellavaa, kun taas sisäpuoli on puuvilla-pellavasekoitteista froteeta. Lyhyt malli tekee kylpytakista tyylikkään modernin ja ¾-hihojen ansiosta kädet nousevat ja liikkuvat kevyesti.

Hotellimaista luksusta kaipaavalle sopii oivallisesti Hali-kylpytakki, jonka muhkeus ja samettinen pehmeys tulee langan valmistuksessa käytetystä erityisestä tekniikasta. Sen ansiosta kankaan nukka on hyvin avonainen ja vähäkierteinen, ja tekee froteesta myös kevyen ja imukykyisen. Kylpytakki on valmistettu 100 % pitkäkuituisesta kampapuuvillasta.

Mistä pyyhkeiden erilaiset ominaisuudet johtuvat? Miten pyyhkeitä tulisi hoitaa? Kokosimme pienen oppaan, lue pyyhkeiden ominaisuuksista tästä.