Ota yhteyttä 

Sähköpostitse asiakaspalvelu@finlayson.fi 
tai
yhteydenottolomakkeen kautta tästä.

Huomioithan, että kampanja-aikoina tuotteiden toimitusaika on 3–10 päivää. Toimitusaika alkaa vasta, kun olet saanut toimitusvahvistuksen sähköpostitse.


FAQ
Katso vastaukset yleisimpiin kysymyksiin tästä.

Myymälät
Löydä lähin myymäläsi ja katso aukioloajat tästä.

Toimitus & maksutavat

Toimitamme verkkokaupan tilaukset 1–4 arkipäivässä. Valittavanasi on seuraavat toimitustavat: postitoimipaikka (4,90 €), Postin pakettiautomaatti (4,90 €) ja Postin kotiinkuljetus (9,90 €).

Toimitusmaksu 0 € mikäli tilauksesi loppusumma on yli 89 € (postitoimipaikka, pakettiautomaatti) tai 119 € (kotiinkuljetus).

Voit maksaa ostoksesi verkkokaupassa seuraavilla maksutavoilla:

 • Yleisimmät luottokortit
 • Verkkopankit
 • Klarnan lasku
 • Klarnan tili (osamaksu)
 • MobilePay
 • Masterpass
 • Pivo
 • Siirto

  Lue lisää maksutavoista tästä.

Palautusoikeus

Finlayson-verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, virheetön ja sen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan. Mittatilaustuotteilla (kuten kankaat) ja hygieniatuotteilla (kuten tyynyt ja peitteet) ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Voit palauttaa tilauksesi postitoimipaikkaasi, pakettiautomaattiin tai Finlayson-myymälään.

Näin palautat:

 1. Täytä palautuslomake
 2. Pakkaa palautettavat tuotteet ja palautuslomake
 3. Liimaa paketin päälle tilauksen mukana tullut Postin palautustarra. Vaihtoehtoisesti voit myös kirjoittaa paketin päälle seuraavat tiedot:

  PALAUTUSTUNNUS 625215
  Posti / Finlayson Oy                                        
  Huurrekuja 2
  04360 TUUSULA


Lue lisää palautuksesta tästä.

Takuu & tuotereklamaatio

Viiden vuoden takuu koskee Finlaysonin pussilakanoita, tyynyliinoja ja froteepyyhkeitä ja on voimassa 1.12.2017 jälkeen ostetuilla tuotteilla. Takuu edellyttää, että tuotetta käytetään siinä käyttötarkoituksessa, johon se on suunniteltu ja että sitä huolletaan hoito-ohjeiden mukaisesti.
Tämän lisäksi kaikilla Finlaysonin tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään yhden vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin.

Lue lisää meidän takuusta tästä.

Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, olethan yhteydessä suoraan laadunvalvontaamme sähköpostitse reklamaatiot@finlayson.fi, niin saat suoraa tietoa asian käsittelyn arvioidusta kestosta ja toimintatavasta. Liitäthän viestiin kuvan viallisesta tuotteesta.

Lue Finlaysonin sopimusehdoista tästä.