ASIAKASPALVELU

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse
ma-pe klo 9:00-11:00 ja 12:00-15:00
asiakaspalvelu@finlayson.fi

HUOM! Asiakaspalvelussamme on parhaillaan ruuhkaa. Vastaamme viesteihin mahdollisimman pian.

 


FAQ

Katso vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.


MYYMÄLÄT

Löydä lähin myymäläsi, tarkasta yhteystiedot tai aukioloajat.

TOIMITUS
Toimitamme verkkokaupan tilaukset 1-4 arkipäivässä. Valittavanasi on seuraavat toimitustavat: postitoimipaikka (4,90€), Postin pakettiautomaatti (4,90€) ja Postin kotiinkuljetus (9,90€). Toimitus on ilmainen mikäli tilauksesi loppusumma on yli 79€ (postitoimipaikka, pakettiautomaatti) tai 119€ (kotiinkuljetus).

MAKSUTAVAT
Voit maksaa ostoksesi verkkokaupassa seuraavilla tavoilla:

 • Yleisimmät luottokortit
 • Verkkopankit
 • Klarnan lasku
 • Klarnan tili (osamaksu)
 • MobilePay
 • Masterpass
 • Pivo
 • Siirto

PALAUTTAMINEN
Finlayson-verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, virheetön ja sen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan. Mittatilaustuotteilla (kuten kankaat) ja hygieniatuotteilla (kuten tyynyt ja peitteet) ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Voit palauttaa tilauksesi postitoimipaikkaasi, pakettiautomaattiin tai Finlayson-myymälään.

Näin palautat:

 1. Täytä palautuslomake
 2. Pakkaa palautettavat tuotteet ja palautuslomake
 3. Liimaa paketin päälle tilauksen mukana tullut Postin palautustarra. Vaihtoehtoisesti voit myös kirjoittaa paketin päälle seuraavat tiedot: PALAUTUSTUNNUS 625215
  Posti / Finlayson Oy                                        
  Huurrekuja 2
  04360 TUUSULA

TAKUU
Viiden vuoden takuu koskee Finlaysonin pussilakanoita, tyynyliinoja ja froteepyyhkeitä, ja on voimassa 1.12.2017 lähtien ostettuihin tuotteisiin.
Takuu edellyttää, että tuotetta käytetään siinä käyttötarkoituksessa, johon se on suunniteltu, ja että sitä huolletaan hoito-ohjeiden mukaisesti.
Tämän lisäksi kaikilla Finlaysonin tuotteilla on Suomen lainsäädännön mukaisesti vähintään yhden vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin.


TUOTEREKLAMAATIOT

Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, olethan yhteydessä suoraan laadunvalvontaamme. Heidät tavoitat parhaiten sähköpostilla osoitteesta reklamaatiot@finlayson.fi., näin asiakas saa suoraan tietoa asian käsittelyn arvioidusta kestosta ja toimintatavasta.

SOPIMUSEHDOT
Lue lisää sopimusehdoista.