Terveiset Salmisaaresta.

Finlayson vastuullisuustyön ydin on tehdä mahdollisimman paljon hyvää ja mahdollisimman vähän pahaa, niin ihmisille kuin ympäristöllekin. Otamme kantaa yhteiskunnallisiin aiheisiin ja pyrimme käyttämään omaa vaikutusvaltaamme epäkohtien korjaamiseksi ja nostamaan keskusteluun aiheita, jotka muuten jäisivät huomaamatta. Samalla on tärkeää, että teemme kaikkemme oman liiketoimintamme negatiivisten vaikutusten pienentämiseksi ja kehitämme omaa liiketoimintaa askel askeleelta vastuullisemmaksi. Tervetuloa tutustumaan vastuullisuustyöhömme!

 

Yrityksellämme on arvot, joiden mukaan työskentelemme päivittäin. Teemme yhteistyötä vain arvoihimme sopivien kumppaneiden kanssa ja otamme ihmisoikeudet arvoketjuissamme vakavasti.


Haluamme toimia kuten hyvä ihminen toimii lähimmäistensä ja ympäristönsä kanssa. Vähennämme pakkausmateriaaleja ja etsimme ekologisempia materiaaleja. Kaikki omat toimintomme pyörivät EKOenergialla.


Olemme aistit avoinna ja lupaamme olla etulinjassa kaikkeen kierrättämiseen liittyvässä. Kierrätysmateriaalien ohella lisäämme muiden vastuullisempien materiaalien, kuten luomu- ja Reilun kaupan puuvillan, sekä pellavan osuutta tuotteissamme.

 

Valmistamme vain laadukkaita tuotteita, joiden käyttöikä on mahdollisimman pitkä. Päätuotteillamme on 5 vuoden takuu.

 

 

Haluamme olla läpinäkyvin kodintekstiilialan yritys ja etenemme askel askeleelta kohti tätä haavetta. Meillä on tarkat kriteerit valmistuskumppaneillemme ja seuraamme heidän toimintaansa yhteistyön ja ulkopuolisten auditointien avulla.

 

Teemme yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa ja pyrimme valitsemaan vain sellaisia yhteistyötahoja, jotka jakavat arvomaailmamme. Pyrimme parhaamme mukaan ottamaan sidosryhmämme mukaan vastuullisuustyömme kehittämiseen.

 

 

Teemme konkreettisia tekoja suvaitsevaisuuden ja tasa-arvon puolesta osana päivittäistä liiketoimintaamme. Olemme ottaneet kantaa suvaitsevaisuuden puolesta, rasismia vastaan, naisten ja miesten välisiin palkkaeroihin, sekä tyttöjen oikeuksiin.

yritysvastuu@finlayson.fi