Kierrätä vanhat tekstiilisi meillä

Tiesithän, että voit palauttaa vanhoja pussilakanoita ja farkkuja myymäläämme ympäri vuoden? Tuo vanhat pussilakanat ja farkut kiertoon lähimpään myymälään. Kiitokseksi saat 10 € etusetelin jokaisesta palautetusta tuotteesta. Etusetelin* voit käyttää vähintään 30 € ostokseen myymälöissämme.

 


Suomessa syntyy 71 miljoonaa kiloa tekstiilijätettä vuodessa. Haluamme ottaa vastuun siitä, mitä tuotteillemme tapahtuu, kun ne tulevat käyttöikänsä päähän. Tuo siis eläköityneet pussilakanasi ja farkkusi pestyinä myymäläämme, niin me kierrätämme ne valmistamalla niistä räsymattoja ja pyyhkeitä.

Kiertoon sopivat kaikenväriset ja kuntoiset pussilakanat sekä farkut. Farkuiksi laskemme myös farkkutakit, -paidat ja -haalarit… Missä muodossa tahansa denim kaappisi perällä sitten oleileekaan. Voit tuoda meille kierrätettäväksi myös elastaania sisältävät farkut, vaikkei niistä joustavien kuitujen vuoksi voidakaan farkkupyyhkeiden lankaa valmistaa. Toimitamme ne kuitenkin eteenpäin autoteollisuuden äänieristysmateriaalina sekä auton lattioiden ja kattojen sisäverhoilussa hyödynnettäväksi.

 

Kierrätystekstiilit

Muista vain käyttää pussilakanat ja farkut pesukoneen kautta ennen kuin kiikutat ne kierrätykseen, niin me hoidamme loput. Vanhat lakanasi saavat uuden elämän Pohjanmaalla kudottavina räsypaloina, kantoräsyinä sekä räsytyynyinä, farkut puolestaan aloittavat uuden luvun Old Jeans -pyyhkeinä

Lue lisää Suomen tekstiilivuoresta täältä

Lähimmän myymäläsi löydät täältä.

*Etuseteleitä voi käyttää myös useamman keralla, esim. kahdella etusetelillä saat 20 € alennuksen 60 € ostoksesta. Verkkokaupassa voit hyödyntää yhden 10 € etusetelin vähintään 30 € arvoiseen ostoskertaan (1 etuseteli/ostoskerta).

Liittyvät tuotteet