Kierrätä vanhat tekstiilisi meillä

Ostamme vanhat pussilakanasi ja farkkusi! Tuo vanhat pussilakanasi ja farkkusi kiertoon lähimpään Finlayson-myymälään tai pop-up-myymälään. Kiitokseksi saat 10 € etusetelin jokaisesta palautetusta pussilakanasta tai farkkuparista. Yhden etusetelin* voit käyttää vähintään 30 € normaalihintaiseen ostokseen. Lue lisää kierrätyksestä tästä.

 

 

*Etuseteleitä voi käyttää myös useamman kerralla, esim. kahdella etusetelillä saat 20 € alennuksen 60 € ostoksesta. Verkkokaupassa voit hyödyntää yhden 10 € etusetelin vähintään 30 € arvoiseen ostoskertaan (1 etuseteli/ostoskerta). Etu koskee normaalihintaisia kodintekstiilituotteita. Etuseteli on voimassa 1 kuukauden kierrätyspäivästä lähtien.

Suomessa syntyy 71 miljoonaa kiloa tekstiilijätettä vuodessa. Haluamme ottaa vastuun siitä, mitä tuotteillemme tapahtuu, kun ne tulevat käyttöikänsä päähän. Tuo siis eläköityneet pussilakanasi ja farkkusi pestyinä myymäläämme, niin me kierrätämme ne valmistamalla niistä räsymattoja ja pyyhkeitä.

Kiertoon sopivat kaikenväriset ja kuntoiset pussilakanat sekä farkut. Farkuiksi laskemme myös farkkutakit, -paidat ja -haalarit… Missä muodossa tahansa denim kaappisi perällä sitten oleileekaan. Voit tuoda meille kierrätettäväksi myös elastaania sisältävät farkut, vaikkei niistä joustavien kuitujen vuoksi voidakaan farkkupyyhkeiden lankaa valmistaa. Toimitamme ne kuitenkin eteenpäin autoteollisuuden äänieristysmateriaalina sekä auton lattioiden ja kattojen sisäverhoilussa hyödynnettäväksi.

 

Kierrätystekstiilit

Muista vain käyttää pussilakanat ja farkut pesukoneen kautta ennen kuin kiikutat ne kierrätykseen, niin me hoidamme loput. Vanhat lakanasi saavat uuden elämän Pohjanmaalla kudottavina räsypaloina, kantoräsyinä sekä räsytyynyinä, farkut puolestaan aloittavat uuden luvun Old Jeans -pyyhkeinä

Lue lisää Suomen tekstiilivuoresta täältä

Lähimmän myymäläsi löydät täältä.

*Etuseteleitä voi käyttää myös useamman keralla, esim. kahdella etusetelillä saat 20 € alennuksen 60 € ostoksesta. Verkkokaupassa voit hyödyntää yhden 10 € etusetelin vähintään 30 € arvoiseen ostoskertaan (1 etuseteli/ostoskerta). Etu koskee normaalihintaisia tuotteita.

Liittyvät tuotteet