Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Finlayson Oy
Osoite Nilsiänkatu 15, 00510 Helsinki

Myöhemmin "arvonnan järjestäjä".

 2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua 7.– 9.6.2022 välisenä aikana.

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla postauksen kysymykseen Facebookissa tai Instagramissa ja noudattamalla postauksessa mainittuja osallistumisehtoja. Postaus julkaistaan Facebookissa ja Instagramissa 7.6.2022.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta tai mikäli osallistujalla on huoltajan lupa. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Finlayson Oy:n henkilökunnalla sekä niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Palkinto arvotaan osallistuneiden kesken 10.6.2022. Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajaan. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. 

 4. Palkinto

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi 100 euron arvoisen lahjakortin Finlaysonille. Lahjakortin voi käyttää Finlaysonin verkkokaupassa tai myymälässä.

Voittajia arvotaan kaksi (yksi Facebookissa ja yksi Instagramissa).

5. Palkintoon liittyvät ehdot

Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Voittajaan tullaan olemaan yhteydessä Instagram Direct -viestipalvelun kautta, ja voittajan tulee tällöin ilmoittaa yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle 17.6.2022 mennessä, Järjestäjillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle taholle. 

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

 

 6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän ja yhteistyökumppanin vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ja yhteistyökumppani eivät vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

 7. Arpajaisvero

Palkinnot tarjoaa Finlayson Oy, joka vastaa näistä palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

 8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin. Voittajan nimi voidaan kuitenkin julkaista Finlayson Oy:n hallinnoimilla Instagram-sivuilla sekä netti- ja mobiilisivuilla.