Kylpyhuoneen tekstiilien hoito

Mitä enemmän minua peset, sitä paremmaksi tulen.

PYYHKEET OVAT ARJESSA KOVASSA KULUTUKSESSA JA TÄSTÄ SYYSTÄ MATERIAALIT JA NIIDEN OMINAISUUKSIEN YMMÄRTÄMINEN ON TÄRKEÄÄ, JOTTA OSAA VALITA ITSELLEEN ERI KÄYTTÖTARKOITUKSIIN SOPIVIMMAN TUOTTEEN. Materiaalin tuntu, imukykyisyys ja laadukkuus ovat ominaisuuksia, jotka toistuvat Finlaysonin pyyhkeissä. Hoitamalla materiaaleja oikein pidennät niiden käyttöikää ja saat nauttia laadukkaista pyyhkeistä pitkään.

PUUVILLAFROTEE

PUUVILLAISET FROTEEPYYHKEET PESTÄÄN TÄYDESSÄ KONEESSA 60°C ASTEESSA MUIDEN SAMANVÄRISTEN PYYHKEIDEN KANSSA TAI MAHDOLLISIMMAN LÄHELLÄ OLEVIEN SÄVYJEN KANSSA. Tummat ja valkoiset tulee aina pestä erikseen ja kirjopyykki huomioiden värit. Pyyhkeet on hyvä pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina täydessä koneessa varmistaakseen parhaan mahdollisen pesutuloksen. Tällöin nukka-alue pysyy avonaisempana parantaen imukykyä ja irrottaa samalla mahdollisen ylimääräisen nukan tuotteen pinnasta. Tummat ja paksut pyyhkeet vaativat usein useamman pesukerran, ettei ylimääräistä nukkaa enää irtoa tuotteesta. Käytä värillisille tuotteille suunniteltuja pesuaineita. Huuhteluaineen käyttö heikentää froteepyyhkeen kuivausominaisuuksia. Pese froteet erillään vetoketjullisista ja tarrallisista tuotteista, jotka rikkovat helposti froteen nukan. Hiusten värjäykseen käytettävät aineet tahraavat helposti pyyhkeitä.

Vesipesu 60°C.

Kloorivalkaisu kieletty.

Normaali rumpukuivaus.

Silitys kahden pisteen lämmöllä.

Kemiallinen pesu kieletty.

Pellavapuuvilla

PELLAVA IMEE TEHOKKAASTI KOSTEUTTA JA TUNTUU SILTI KUIVALTA. Tämä ominaisuus tekee pellavasta erinomaisen kylpy- ja saunatekstiilien materiaalin. Pellavatekstiili on kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen. Kankaan mukavuus ja pehmeys vain lisääntyvät pesukertojen myötä. Pellavapuuvillapyyhkeet pestään samanväristen tuotteiden kanssa ja muotoillaan kosteana. Materiaali voi kutistua ensimmäisessä pesussa max 8 %. Suosittelemme tuotteen pesua ennen käyttöönottoa. Noudattamalla hoito-ohjeita saat nauttia pyyhkeistä pitkään.

Vesipesu 60°C.

Kloorivalkaisu kielletty.

Varovainen rumpukuivaus.

Silitys kolmen pisteen lämmöllä.

Kemiallinen pesu kielletty.

Kampapuuvilla

KAMPAPUUVILLA ON LAADUKAS MATERIAALI, JOKA ON KESTÄVÄÄ, PITKÄKUITUISTA PUUVILLAA. Kampapuuvilla viittaa sen käsittelytapaan, kuten nimikin kertoo. Kampapuuvilla on pitkäkuituista puuvillaa, joka on mekaanisesti erotettu lyhytkuituisesta karstapuuvillasta. Tavallinen puuvilla eli karstapuuvilla on lyhytkuituista ja karkeaa verrattuna kampapuuvillaan. Sileäpintainen kampapuuvilla on lisäksi paljon kestävämpää ja on hieman arvokkaampaa kuin tavallinen lyhytkuituinen puuvilla. Tuotteet pestään samanväristen kanssa täydessä koneessa. Varmistaaksesi parhaan mahdollisen imukyvyn, vältä huuhteluaineen käyttöä. Materiaali voi kutistua ensimmäisessä pesussa max 8 %. Suosittelemme tuotteen pesua ennen käyttöönottoa. Noudattamalla hoito-ohjeita saat nauttia pyyhkeistä pitkään.

Vesipesu 60°C.

Kloorivalkaisu kielletty.

Normaali rumpukuivaus.

Silitys kolmen pisteen lämmöllä.

Kemiallinen pesu kielletty.

Egyptin kampapuuvilla

AITO EGYPTILÄINEN PUUVILLA ON NIMENSÄ MUKAISESTI EGYPTISSÄ KASVAVAA, ERITYISEN PITKÄKUITUISTA PUUVILLAA, JOTA KÄYTETÄÄN ESIM. KAIKKIEN HIENOIMMISSA PETIVAATTEISSA. Sitä viljellään Egyptissä Niilin kosteilla rannoilla. Niiden pitkät kuidut ovat noin kaksi kertaa pidempiä kuin tavallisen puuvillan, joten niistä saa kehrättyä hyvin ohutta, hienoa, hohtavaa ja erittäin kestävää lankaa. Pyyhkeet pestään samanväristen tuotteiden kanssa täydessä koneessa. Varmistaaksesi parhaan mahdollisen imukyvyn, vältä huuhteluaineen käyttöä. Materiaali voi kutistua ensimmäisessä pesussa max 8 %. Suosittelemme tuotteen pesua ennen käyttöönottoa. Noudattamalla hoito-ohjeita saat nauttia pyyhkeistä pitkään.

Vesipesu 60°C.

Kloorivalkaisu kielletty.

Varovainen rumpukuivaus.

Silitys kolmen pisteen lämmöllä.

Normaali kemiallinen pesu.

Pyyhkeiden ominaisuudet

Kylpytekstiileissä laatuun ja tuotteen olemukseen vaikuttavat käytetty lanka (esim. onko kyseessä kerrattu vai kertaamaton ja ohut vai paksu lanka), kudonnan tiheys ja rakenne, kuin myös nukan pituus kun kyseessä on froteepyyhe. Lähtökohtaisesti kaikki pyyhkeemme ovat imukykyisiä, mutta tunnultaan ne poikkeavat toisistaan. Myös eri materiaalit omaavat erilaisen imukyvyn ja kuivumisaika riippuu materiaalin paksuudesta ja painosta. Pyyhkeillämme on erilaisia ominaisuuksia ja kyseisten taulukoiden on tarkoitus helpottaa juuri sinun tarpeisiisi sopivaa tuotteen valintaa.

300-400g/m2

Pellavaa sisältävät pyyhkeemme ovat kevyitä, kestäviä, ilmavia ja täten omaavat sekä erinomaisen imukyvyn että kuivuvat nopeasti. Myös keveät puuvillaiset pyyhkeet omaavat pellavaisten pyyhkeiden ominaisuuksia.

400-500 g/m2

Puuvillaiset pyyhkeemme soveltuvat päivittäiseen käyttöön ja ovat kestäviä. Ne myös kuivuvat suhteellisen nopeasti ja omaavat erinomaisen imukyvyn. Tästä syystä suurin osa pyyhkeistämme, muun muassa Muumi-pyyhkeet ovat tätä laatua.

600-700 g/m2

Kampapuuvillaiset pyyhkeemme (ovat tiiviitä), muhkeita ja pehmeitä. Ne vaativat pidemmän ajan kuivuakseen mutta tarjoavat käyttäjälleen ylellisen käyttökokemuksen.