finlayson aluslakanat ja muotoonomellut aluslakanat

Kokoelma: Aluslakanat ja muotoonommellut aluslakanat

Finlaysonin aluslakanat on valmistettu kestämään pesusta ja vuodesta toiseen

 

Valikoimastamme löydät valkoisten lakanoiden lisäksi runsaasti värivaihtoehtoja ja sopivan koon kodin jokaiseen vuoteeseen, kunkin nukkujan tarpeisiin. Myös materiaaleissa on runsaasti vaihtoehtoja. Kestävä ja laadukas luomulaatuinen palttinapuuvillalakana on aina varma ja kukkaroystävällinen valinta. Mikäli kaipaat lakanalta kykyä siirtää kosteutta ja erityistä hengittävyyttä, saattaa pellavainen aluslakana olla se oikea. Ylellistä tunnelmaa iholle tuo silkkisen sileä puuvillasatiini.

Mikäli kaipaat käytännöllisyyttä, vastauksena on muotoon ommeltu lakana. Se on helppo laittaa paikoilleen pysyen ryhdikkäästi paikoillaan vilkkaankin nukkujan alla. Tutustu erityisen kestäviin muotoon ommeltuihin twill-sidoksisiin lakanoihin.

Kaikki lasten lakanat ja vauvojen lakanat ovat laadukasta 100 % luomupuuvillaa ja ne ovat turvallisia ja miellyttävän tuntuisia lasten ja vauvojen herkälle iholle.

Vuodevaatteiden hygieenisyydestä pidät huolta vaihtamalla aluslakanan ja pussilakanan vähintään kahden viikon välein ja noudattamalla pesu- ja huolto-ohjeita. Mikäli hikoilet paljon tai lemmikkisi nukkuu samassa pedissä, on vaihtoväliä hyvä lyhentää. Tyynyliinaa suositellaan vaihdettavaksi kerran viikossa.

Yhdistä aluslakanan kanssa sävy sävyyn sopiva pussilakanasetti ja tyynyliina tai päivitä makuuhuoneen tekstiilejä enemmänkin.