Finlayson Tamminiemi-sauantekstiilit ja saunatuotteet

Kokoelma: Tamminiemi-saunatuotteet

Tamminiemi on kunnianosoitus saunalle ja sovintomielelle. Suositun Tamminiemi-saunatuotesarja on saanut inspiraationsa vuonna 1956 valmistuneesta Tamminiemen rantasaunasta ja sen kulta-ajan muotokielestä. Sauna valmistui samana vuonna kun presidentti Kekkonen tuli valituksi ensimmäistä kertaa presidentiksi. Tekstiilien kaunis kuviointi on nosto saunan alkuperäisten ovenripojen päremäisestä kuviosta.

Liisa Suurlan suunnittelemat Tamminiemi-saunatuotteet ovat kunnianosoitus saunalle ja sovintomielelle. Niiden materiaalit ovat yhtä aitoja ja puhtaita kuin me suomalaiset parhaimmillamme saunan lauteilla.

Pellavaiset saunatekstiilit kestävät aikaa ja elämää

Tamminiemi-saunatuotteita yhdistää pellava, ajaton design ja maanläheinen värimaailma. Sarjan pitkäikäiset saunatekstiilit ovat yhtä kotonaan rantasaunan naulakossa kuin modernissa kylpyhuoneessa, missä päin maailmaa tahansa.

Sarjasta löydät laadukkaat pellavaiset laudeliinat, käsi- ja kylpypyyhkeet, saunatyynyt sekä kylpymatot, joiden design on niin ajatonta ja tyylikästä, että ne ovat kotonaan ihan jokaisessa saunassa ja pesuhuoneessa rantasaunan aikaa nähneestä naulakosta aina moderniin saunaosastoon.

Pellavaiset laudeliinat ja saunatyyny tuovat löylyhetkeen lisää rentoutta ja mukavuutta, saunan päätteeksi on ihana kietoutua tavallista reilumman kokoiseen pellavaiseen kylpypyyhkeeseen. Tunnelmaa voit lisätä Kelo-saunatuoksulla ja Kelo-saippualla, Sarjaan kuuluvat myös Kelo-tuoksukynttilä sekä pesuhetkeen kätevä saunakinnas, jolla on mukava pestä oma tai saunakaverin selkä.

Tamminiemen sauna ja sovintomieli

Vaikkei saunoja voi, eikä saa laittaa minkäänlaiseen arvojärjestykseen, niin Tamminiemen saunan historiallinen merkitys on ilmeinen. Todennäköisesti siellä on tehty päätöksiä, joiden ansiosta rauha ja itsenäisyys on säilynyt myös muissa saunoissa ympäri Suomen. Tamminiemessä ymmärrettiin saunan tärkein ominaisuus: sen henkinen puoli. Ilman saunaa olisi tässä maassa moni kimurantti tilanne jäänyt solmuun ja sopimatta, moni rakkaus syntymättä ja moni ystävyys solmimatta.

Varma lahja saunojalle

Saunomisen ystävälle Tamminiemi-saunatuotteet ovat lahjana ja tuliaisena takuuvarma valinta ympäri vuoden. Valitse mieleinen yhdistelmä pehmeitä saunatekstiilejä ja -tuoksutuotteita ja kiedo simppelisti juuttinarua ympärille ja lahja on valmis annettavaksi.

Täydennä saunahetki muilla saunatuotteilla.