Tervetuloa kesätorille!

Maineikas Kesätorimme myy suven suloisia tuotteita ja kuoseja, joita ei vakiomallistossamme yleensä ole ja jopa 30 % alennuksella 13.6.2021 asti. Kesäkauden alussa on juuri sopiva hetki päivittää mökin tekstiilit ja kodin kesäsisustus. Tervetuloa kesäostoksille Finlayson-myymälöihin ja verkkokauppaan!

Kesän tullen on hyvä järjestää mökin kaapit ja tarkistaa, että missä kunnossa ne lakanat ja keittiöpyyhkeet nyt olikaan. Tarvitseeko joitain kenties uusia vai olisiko ihanaa muuten vaan hankkia uudet vuodevaatteet kesäkauden kunniaksi? Juhliinkin kannattaa varautua ajoissa ja tarkistaa pöytäliinojen ja muiden keittiötekstiilien tilanne. Ja entäs ne rantapyyhkeet? Onneksi Kesätorimme aukeaa sopivasti näin lomien kynnyksellä, mistä löydät kaikkia näitä kesäisillä suosikki- ja klassikkokuoseillamme, joista osa on saatavana vain kampanjan ajan. Lue lisää: Mökkikausi alkaa!

Tuo kesä keittiöön ja makuuhuoneeseen

Kesätorilla on myynnissä kesäisiä kuoseja, jotka sopivat niin kaupunkikodin kuin saaristomökin keittiöön ja makuuhuoneeseen. Eve Hamarin suunnittelema Armas-kukkakuosi on tämän kevään mallistosta, ja noussut asiakkaiden supersuosikiksi. Siitä löytyy vuodevaatteiden lisäksi kattaustekstiilejä ja kylpytekstiilejä. Perinteinen Visa-kuosi on ollut monen lemppari jo vuosien ajan, ja sitä löytyy nyt pussilakanoina ja kattaus- ja keittiötekstiileinä. Aalto-kuosi tuo kotiin saariston tuulahduksen, ja perinteinen Marjatta-kuosi muistuttaa juhannusjuhlasta ja alkukesän pientareiden kukista. Molempia löytyy nyt pussilakanoina. Lue lisää Armas-kuosista: Eve Hamari – suunnittelija kevään kukkakuosien takana

Pyyhe on kesän paras kaveri

Pyyhkeitä tarvitaan kesällä niin saunaan, rannalle kuin hemmotteluhetkiin kylppäriin. Reilu-pyyhkeistä löytyy kokoa ja näköä näihin kaikkiin, sillä mallistossa on jopa 13 eri väriä harmonisista murretun sävyistä kirkkaan iloisiin väreihin. Luomupuuvillasta valmistetuilla pyyhkeillä on Reilun Kaupan sertifikaatti, joka takaa puuvillanviljelijälle oikeudenmukaisen hinnan ja kaupankäynnin sekä mahdollisuuden kehittää tuotantoaan ja yhteisöään kestävästi. Reilu-pyyhkeisiin tulee myös oheiset uudet värit!

Kesätorilta löytyy myös raikkaat Kesäraita -keittiö- ja froteepyyhkeet. Niiden söpö neliömalli on viimeistelty hauskalla pienellä purjerenkaalla, josta pyyhkeen saa roikkumaan vaikka siirtolapuutarhamökin käsienpesupisteelle tai keittiön seinätankoon.

Rakastettu Aalto-kuosi saapuu myös pyyhkeisiin! Kesätorilta se löytyy nyt auringonkeltaisen, sinisen ja harmaan sävyissä, sekä käsi- että kylpypyyhkeenä. Se on myös aivan loistava kesäkaveri venereissuille!

Aini Vaarin klassikkokuosin paluu

Roosan ja keltaisen värityksen saanut Puutarha-kuosi on ihastuttanut jo vuodesta 1960 saakka, ja on jälleen saatavana keittiö- ja kattaustekstiileinä, kuten pöytäliinana, essuna, patakintaana ja sisustustyynynä. Tämä mielen mummolaan vievä kuosi viimeistelee niin iltapäivän kahvihetken puutarhassa kuin illallisen mökin terassilla.