Kevään ja kesän lahjaideat

Toukokuussa vietetään äitienpäivää ja skoolataan valmistuneille. Tutustu Finlaysonin lahjavinkkeihin, jotka kestävät aikaa ja nappaa myös talteen kauniit ja persoonalliset paketointivinkit. Muistathan, että voit valita verkkokaupassa ostetuille lahjoille kuljetuksen kotiovelle asti, ellet pääse onnittelemaan paikan päälle.

Onnittele kestävällä lahjalla, josta on iloa pitkään. Finlaysonilta löydät mm. luomupussilakanat 5 vuoden takuulla ja ylelliset kylpytekstiilit luomupuuvillasta ja pellavasta.

Äitienpäivän parhaat lahjat ovat varmasti lasten itse tehdyt kortit ja sänkyyn katettu aamupala, mutta niiden lisäksi äitiä voi muistaa muullakin tavalla. Käytännölliset lahjat kotiin ovat aina hyödyllisiä ja haluttuja, hyviä siis myös niille äideille, joilla on jo kaikkea.

Nuori vastavalmistunut arvostaa myös kauniita kodin tekstiilejä, sillä omaan kotiin muutto siintää useilla nurkan takana. Hauska idea on alkaa kerätä tiettyä sarjaa nuorelle tai vaihtoehtoisesti ostaa kimpassa koko sarja lahjaksi!

Lahjan viimeistelee kaunis paketointi ja onnittelukortti. Lue alta myös itsetehdyt ja  persoonalliset lahjapaketointivinkit!

Hurmaavia kukkakuoseja ja ajatonta pellavaa lahjaksi

Eve Hamarin suunnittelemat iloisen hersyvät ja runsaat kukkakuosit tuovat kesän kotiin, mökkiin ja miksei vaikka veneellekin. Lempeä Huiske-kuosi, herkkä Kumpula ja raikkaan villi Armas sopivat värityksiltään loistavasti niin kevään kepeisiin päiviin kuin keskikesän lämpimiin iltoihin, siksi ne ovat loistavia lahjoja kevään ja kesän juhliin.

Eve Hamarin suunnittelema kaunis Kumpula-kuosi koristaa ylellistä satiinipussilakanaa.

Myös ylelliset pellavatuotteet ovat monen juhliaan viettävän toivelistalla. Kestävissä, mutta kevyissä Lino-pellavapussilakanoissa löytyy monia murrettuja värejä, joita voi helposti sekoitella keskenään. Kaunis brodeeraus viimeistelee harmonisen ulkonäön. Jesus-pellavapussilakanoissa on puolestaan kestävä twill-sidos ja painoa jopa 188 g/m2 eli sen pellavakangas on hyvin paksua ja kestävää. Jesus-petivaatteilla onkin 50 vuoden takuu.

Jesus-pellavapussilakanat uniikilla 50 vuoden takuulla.

Anna lahjaksi Finlayson-lahjakortti

Lahjakortti on toivottu lahja kaikenikäsille ja myös loistava valinta viime hetken lahjaostamiseen. Valitse kortille haluamasi summa ja tee tilaus – Finlaysonin sähköinen lahjakortti saapuu kätevästi suoraan sähköpostiisi. Lahjakortilla voit tehdä ostoksia Finlaysonin verkkokaupassa, myymälöissä ja popup-myymälöissä.

Muista myös hyödyntää lahjapaketointi ostoksillesi.

Pellavaan on helppo ihastua! Ajaton ja tyylikäs pellava on luonnonmateriaali, jota käytetään kodintekstiileissä erityisesti kylpytekstiileissä ja vuodevaatteissa.

Katso lahjat pellavan ystävälle

Saunomisen ystävälle Tamminiemi-sarjan saunatekstiilit ovat lahjana ja tuliaisena takuuvarma valinta ympäri vuoden.

Katso lahjaideat saunojalle

Painopeitto, kevytpeitto vai villapeitto? Anna lahjaksi hyvät unet ja valitse Finlaysonin valikoimasta laadukas peitto.

Katso hyvien unien peitot

Lahjapaketointivinkki x 3

Kauniilla kankaalla on se etu, että sitä voi hyödyntää loistavasti paketoinnissa. Älä siis turhaan peitä lahjaasi vaan jätä se esiin, katso kolme lahjapaketointivinkkiä tästä.

1.Japanilainen furoshiki-paketointi. Käännä kantikas kangas puoliksi kulmistaan ja aseta pullo päälle. Pullon pohjan alle pitäisi jäädä pari senttiä tilaa, korkin päälle noin 15 senttiä. Avaa kangas, aseta pullo sen päälle ja solmi vastakkaiset kulmat tiukasti yhteen korkin päälle Kierrä jäljelle jääneet kaksi kulmaa pullon ympäri ja solmi yhteen. Kierrä korkin päällä olevan solmun päitä vastakkaisiin suuntiin ja tee vielä yksi solmu, jolloin saat paketille kantokahvan. Monenlaisia furoshiki-ohjeita löytyy runsaasti lisää netistä.

2.Kukkia ja juuttinarua. Pakettia ei tarvitse aina peittää. Lahjatekstiilin ympärille voi sitoa pelkästään kaunista narua eri tavoin, muutamasta kierroksesta kunnon kieputtamiseen. Juuttinaru on kaunista, edullista ja helppo sitoa, mutta monenlaiset silkkinauhat, paperinarut ja nahkanyörit toimivat myös. Kun paketti on solmittu, ujuta narujen väliin jokin kotipihalta löydetty heinä, siro puun oksa, pensaan lehti tai niittykukka. Kokeile esimerkiksi yksivärisen pellavatekstiilin päällä, jolloin kasvien muodot pääsevät kauniisti esiin.

3.Yllätys sisällä. Kasseja ja pussukoita ei tarvitse paketoida, sillä ne toimivat jo itsessään pakettina. Yllätys kannattaa tällöin piilottaa lahjan sisälle. Esimeriksi kosmetiikkalaukku ilahduttaa kymmenkertaisesti, kun sieltä paljastuu paperiin käärittyjä karkkeja. Lisäksi pussukka säilyttää kauniisti ryhtinsä, kun sen täyttää karkeilla. Kiireiseen paketointiin tuo helpotuksen puolestaan kangaskassi: kauniit petivaatteet saa sujautettua sinne siististi ja tunkematta, ja samalla päivän sankari saa itselleen myös ostoskassin.