Luo kaunis kotispa pellavaisilla hamampyyhkeillä

Kylpylämäisen tunnelman luominen kotikylppäriin ei aina vaadi massiivista ja kallista remonttia. Koostimme vinkkejä kuinka päästä nauttimaan ylellisestä spasta myös kotona. Lino-pellavasarjan uudet hamam-pyyhkeemme sopivat tunnelmaan täydellisesti.

Finlayson Lino hamam-pyyhe

Pellavainen hamam-pyyhe on ominaisuuksiltaan erinomainen: se on kevyt, se kuivaa hyvin ja kuivuu nopeasti.

Moni haaveilee ylellisestä kylpyhuoneesta, jossa voisi rentoutua ja hemmotella itseään samalla tavalla kuin kylpylässä. Koska Suomessa on perinteisesti suhteellisen pienet kylpytilat verrattuna keski-eurooppalaisiin koteihin, ja kylpyhuoneen remontointi koti-spaksi on todella kallista, unelma voi tuntua lähes saavuttamattomalta. Sitä se ei kuitenkaan ole, sillä myös pienillä fiksauksilla ja yksityiskohtien huomioimisella pystyy nostattamaan kylpyhuoneen tunnelman aivan uudelle tasolle.

Kiinnostavatko ekologiset kylpytekstiilit? Lue lisää ihanista kasvivärjätyistä Vegi-pyyhkeistämme tästä.

Finlayson kylpypyyhkeet

Näin luot hehkeän koti-span pienillä satsauksilla

1.Siivoa ja järjestä! Tämä on tärkein neuvo ylellisen zen-tunnelman saavuttamiseksi. Siivoa kaikki ylimäärinen, kuten hammastahnatuubit, puhdistusaineet ja muut purnukat kaappiin, jolloin kylpyhuoneen ilme rauhoittuu. Pintojen säännöllinen siivous on oleellista: kylpylöissä on aina puhdasta. Korvaa avohyllyt mieluummin suljetuiksi kaapeiksi, jolloin pöly ei tartu purkkeihin eivätkä kosmetiikan logot ja tekstit häiritse tunnelmaa.

2.Uudista tekstiilit. Olisiko jo aika luopua niistä vanhemmilta perityistä kuluneista froteepyyhkeistä? Kun hankit samaa sarjaa olevat käsi- ja kylpypyyhkeet, kylppärin ilme pysyy yhtenäisenä. Spa-tunnelman voi luoda yhtä lailla superpaksuilla, ylellisillä froteepyyhkeillä kuin myös yksinkertaisilla, maanläheisillä lakanapyyhkeillä. Uudet Lino hamam-pellavapyyhkeemme ovat kuin luotuja luonnollisuutta ja seesteisyyttä korostavaan kylpyläfiiikseen. Suuret hamam-pyyhkeet on myös helppo kietaista ympärille.

3.Kiinnitä huomiota tuoksuihin. Kokonaisvaltainen aistimus syntyy, kun satsaa myös kylppärin tuoksumaailmaan. Diffuuserit ja tuoksutikut toimivat erinomaisesti kylpytiloissa ja luovat hyvän pohjatuoksun. Juhlien ajaksi kylppäriin voi sytyttää tuoksukynttilän. Co2/Neg-mallistomme ihana huonetuoksu tuo kylppäriin puuvillan raikkaan tuoksun.

4.Tuo luonnollisuutta kukilla, oksilla ja kasveilla. Osta kylppäriin tuoreita kukkia ennen hemmotteluiltaa, tai käy keräämässä luonnollisia heiniä ja oksia, jotka kestävät maljakossa pidempäänkin. Myös viherkasvit ovat oiva tapa lisätä kylppärin houkuttelevuutta. Muista hankkia sinne kasveja, jotka kestävät vähäisessäkin valossa.

5.Valaistuksen säätö. Jos mahdollista, säädä jokin kylpyhuoneen valoista himmeämmäksi vaihtamalla valonlähde pienitehoiseen. Näin saat pehmeämmän valaistuksen kylpyhetkeen. Jos tämä ei onnistu, kokeile kosteudenkestäviä liikuteltavia led-pöytävalaisimia. Ne sopivat myös puutarhaan ja parvekkeelle, joten niitä voi hyödyntää kaikissa kodin tiloissa. Älä myöskään unohda kynttilöitä! Ne luovat takuuvarmasti erityisen rentoutushetken arjen keskelle.

Katso tästä myös vinkit juhannussaunaan!

Finlayson hamam-pyyhkeet

Monikäyttöiset Lino hamam-pyyhkeet

Imukykyinen Lino hamam-pyyhe on pellavaa, joka vain paranee pesukertojen myötä. Pellava on luonnostaan ekologinen kuitu, sillä se ei vaadi lannoitteita eikä keinokastelua. Lino Hamam -pyyhe on kevyt, kuivuu nopeasti ja pakkautuu pieneen tilaan, siksi se on myös loistava reissupyyhe! Sitä voi käyttää myös hyvin monipuolisesti: kylpypyyhe on myös oivallinen piknikviltti, torkkupeitto tai kietaistava ranta-asu. Käsipyyhettä voi käyttää laudeliinana, keittiöpyyhkeenä tai vaikka leivinliinana. Lino hamam-pyyhkeissä on kaksi kokoa ja kolme eri väriä, jotka ovat Finlaysonin omasta Suomen värit -värikartasta.

Lino Hamam on myös oiva reissu pyyhe! Lue tästä mitä kaikkea kivaa voi tehdä perheen kanssa rannalla.