Elephant in the room - Makian pienmallisto Finlaysonille

Ystävyysyrityksemme Makia antoi meille 200-vuotislahjaksi yhteistyömalliston, joka kantaa nimeä Elephant in the room - Elefantti huoneessa.

”Elämme maailmassa, joka tarvitsee vähemmän tyhjiä sanoja ja enemmän tekoja. Viime vuosina Finlayson on ollut huoneessa oleva elefantti, joka on johtanut tietä käsitellessään sosiaalisesti tärkeitä aiheita, jotka kaikki tietävät, mutta kukaan ei ole uskaltanut puhua yhtä suoraviivaisesti ja rakentavasti. Finlaysonin 200. syntymäpäivän kunniaksi ja kiitokseksi uraauurtavan työn eteen merkittävien aiheiden nostamiseksi olemme suunnitelleet malliston 'Elephant in the room’. Tuotteet ovat saaneet innoituksensa Finlaysonin alkuperäisestä elefanttikuosista jonka on suunnitellut Laina Koskela vuonna 1969.”

Olemme ihan äärimmäisen otettuja ja kiitollisia tästä eleestä. Tulemme jatkamaan tekojen tiellä, emmekä vaikene. Finlaysonin lähihistoria on täynnä tekoja ja kannanottoja, jotka ovat olleet aina  ajassaan poikkeuksellisen rohkeita ja avarakatseisuudessaan varsin radikaaleja. Uteliaisuus ja rohkeus tehdä maailmasta hieman parempi paikka olla ja elää, on ollut osa meitä nyt koko 201-vuotisen historiamme ajan.

'Elephant in the room' -tuotteita saatavilla rajattu erä 26.2.2021 alkaen: Finlaysonin myymälöissä Espa, Tripla ja Raision kauppakeskus Mylly sekä verkkokaupassa finlayson.fi. Makian lippulaivamyymälöissä (Helsinki, Lasipalatsi) ja Non-hostile yritysvaltaus - Pop-Up-myymälässä (Tampere, Ratina) ja verkkokaupassa osoitteesta makia.com

Makia x Finlayson

Makia x Finlayson Elephant -huppari

(loppuunmyyty verkkokaupassa, katso valikoidut myymälät)

99 €

Makia x Finlayson

Makia x Finlayson Long Sleeve -paita

(loppuunmyyty verkkokaupassa, katso valikoidut myymälät)

59 €

Makia x Finlayson

Makia x Finlayson Elephant -t-paita

(loppuunmyyty verkkokaupassa, katso valikoidut myymälät)

39 €