Reinoudu mukavasti etätöissä

Nyt on aika panostaa etätyökalujen ohessa myös etätyöolosuhteisiin. Hyviin etätyöolosuhteisiin kuuluu tietysti Reino- tai Aino-tossut sekä lämmin Reino-viltti. 

Reinot
Eihän tätä maailman tämän hetken tilannetta voi kukaan uskoa todeksi, mutta niinhän tässä on meilläkin Finlaysonilla jouduttu uuden tilanteen eteen ja olemme päässeet opettelemaan uusia etätyötapoja ja -työkaluja. 

Nyt on aika panostaa etätyökalujen ohessa myös etätyöolosuhteisiin. Hyviin etätyöolosuhteisiin kuuluu tietysti Reino tai Aino tossut, lämmin Reino viltti ja hyvä napakka uusi tyyny sohvalle. Etätyöolosuhteista kun kannattaa pyrkiä tekemään mahdollisimman miellyttävät. Reino tai Aino tossuilla pysyy jalat lämpiminä eikä lipsuta parketeilla, viltti lämmittää hartioita ja toimii sohvalla tyynyjen kanssa miellyttävänä vaihtoehtoisasentona keittiönpöydän ääressä tehtävälle työlle.

Yritetään ottaa mahdollisimman paljon irti näistä etätyöolosuhteista ja reinoutua mahdollisimman tehokkaasti. Varusteista se ei saa jäädä kiinni, siksipä annamme Reinojen ja Ainojen ostajalle valitsemastasi torkkupeitosta 30 prosentin alennuksen koodilla REINO30 13.5.2020 asti.

Liittyvät tuotteet