Henkilökunnan suosikit talvialessa

Finlaysonin talvialesta löytyy lukuisia ihastuttavia tuotteita. Kysyimme kolmelta Finlaysonin myyjältä mikä on heidän suosikkinsa tammikuun aletuotteista. Mikä on sinun lempparisi?

Finlaysonilla on nyt talvialessa monia oivallisia tuotteita keittiöön, makuuhuoneeseen ja kylppäriin. Joskus on vaikea valita kaikista ihanuuksista, joten kysyimme Tampereen, Hyvinkään ja Porin myymälöiden myyjiltä mitkä ovat heidän omia suosikkejaan aletuotteista. Katso tästä Pauliinan, Veeran ja Hannan vinkit!

Pauliina Huiku
Finlayson Kuninkaankatu, Tampere

Ylelliset satiinipussilakanat
luomupuuvillasta


Myyjä Pauliina Huikun talvialen suosikki on Sylvi-satiinipussilakanasetti, jonka värit ja laatu miellyttävät häntä suuresti. Finlayson 200-vuotisjuhlavuoden kunniaksi uudelleen tuotantoon otettu suurikukkainen kuosi henkii ihanasti 70-luvun tunnelmaa.

"Satiinihan on ylellisen ihana. Moni sanookin, että kerran kun satiinissa nukkuu, ei muussa laadussa enää nukukaan. Ja mikä parasta, minun mielestäni satiinia ei tarvitse silittää. Tuotteessa on käytetty 100 % luomukampapuuvillaa, joka on GOTS- sertifioitu. Eli tuote on sekä materiaalin ja pakkauksen puolesta vastuullinen. Voin heittää pahvit puutaloni kakluuniin eli tuotteesta ei jää mitään roskaa. Nykyään kun ihmisillä on paljon allergioita, niin meidän tuotteita voi käyttää turvallisesti. Allergiatunnus ja Ökö-TEX merkintä ovat tästä osoituksena."

Pauliina yhdistäisi Sylvi-petivaatesetin lämpimään Coronna-peittoon (1050 g), joka on näin talviaikaan riittävän lämmin puutaloasujalle. Tuote on myös vastuullinen, mikä on hänelle tärkeää.
"Tencel-kuitu erittäin hengittävä ja kosteutta siirtävä, eli ei haittaa, vaikka kakluuni hohkaa lämpöä aina välillä. Muutama muovipullo on myös poissa jätteistä, koska tuotteen täytteenä on käytetty PET-pulloja. Erittäin ympäristöystävällistä."

Veera Erkintalo
Finlayson Puuvilla, Pori

Ajattomat pellavapuuvillaiset
pyyhkeet


Puuvilla-pellavasekoitteiset Lino softi -pyyhkeet ovat Veeran lemppari tämän vuoden tammialesta. Pyyhkeet ovat hänen mielestään ihanan ylellisen tuntuiset ja tyylikkään näköiset.

"Pyyhe on niin pehmeä, että se sopii hyvin herkällekin iholle. Pehmeydestä huolimatta pyyhe kuitenkin kuivaa hyvin, ja kevyt materiaali kuivuu nopeasti. Materiaali on kestävää ja pyyhkeet pysyvät hyvännäköisinä pitkään."

Valikoimasta löytyy myös samaa materiaalia oleva Lino-kylpytakki, joka on Veeran mielestä loistava pari pyyhkeille. Kylpytakkiin on on ihana kääriytyä, ja se muodostaa pyyhkeiden kanssa ylellisen ja tyylikkään kokonaisuuden kylppäriin.

Hanna Laitaharju 
Finlayson Willa, Hyvinkää

Kaunis ja lämmittävä
torkkupeitto kierrätysmateriaalista 


Talvialen tuotteiden joukosta Hanna on viehättynyt erityisesti kullan värisestä Annukka-torkkupeitosta, joka on kierrätysvillan, sertifioidun polyamidin ja puuvillan sekoitus. Peiton kaunis, lämmin sävy ja miellyttävä tuntu ihastuttavat ja Mirja Tissarin 1976 suunnittelema kuosi on kauniin ajaton.

"Tuote on 75% kierrätysmateriaalia eli vastuullinen valinta. Se sisältää villaa, joten se on myös ihanan lämmin. Monikäyttöisyys miellyttää myös: peittoa voi käyttää torkkupeittona, shaalina tai sisustuselementtinä."

Hanna haluaisi yhdistää torkkupeiton kultaisiin Annukka-vuodevaatteisiin. Lämmin kullan sävy onkin oiva keino lisätä juhlavaa tunnelmaa makuuhuoneeseen.

Tervetuloa lähimpään Finlayson-myymälään tekemään talven parhaat ALE-löydöt! Katso lähin myymälä tästä.