Hyvä omatunto, parempi uni. Uusi mallisto entistä vastuullisempia tyynyjä ja peittoja.

Uudet peittomme ja tyynymme on valmistettu entistäkin vastuullisemmista materiaaleista ja sisältävät oivallisia teknisiä ominaisuuksia, jotta nukkuisit paremmin.

Uusista täkeistä ja tyynyistämme löytyy jokaiselle nukkujalle juuri itselle sopiva vaihtoehto. Sertifioiduista, vastuullisista materiaaleista valmistetuissa eri sarjoissa on vaihtoehtoina matala tai puolikorkea tyyny, ja koko perheen Aito-sarjassa lapsille vielä omat koot. Kesäöihin ja kuumaverisille sopii ah niin kevyt Viileä-sarja, lämmin Aito-sarja on puolestaan passeli palelijoille ja viileään makuuhuoneeseen, mutta sopii ominaisuuksiensa vuoksi käytettäväksi vuoden ympäri. Levotonta nukkujaa rauhoittaa Tuhti-painopeitto ja ergonominen Muoto-tyyny tukee selkärankaa ja päätä parantaen näin unenlaatua.

Ihanan Viileä!

Nyt voi sanoa hyvästit huonosti nukutuille kuumille kesäöille. Viileä-sarjan kevytpeitto ja tyynyt hengittävät ja tuntuvat ihanan pehmeältä iholla. Niiden päällyskangas on ekologista Tencel-puuvillasekoitetta, joka hengittää ja haihduttaa iholta kankaalle siirtyvää kosteutta nopeasti. Tencelin alla on viilentävä Climarelle-kangas, jossa on erityisiä kehon lämpöön reagoivia ja lämpötilaa tasapainottavia mikrokapseleita.

Viileä-sarjan täytteenä käytetään Suprelle Blue Breathe -kuitua, joka on valmistettu rannoilta kerätyistä muovipulloista. Kuitu on hankittu Plastic Bank-organisaation kautta, joka kerää muovijätettä rannoilta vastuullisesti ja tukee paikallisia yhteisöjä. Kuitu on GRS-sertifioitua eli se pystytään jäljittämään alkulähteille. Finlaysonin tuotteiden kuidussa käytetty muovi kerätty Indonesiasta. 

Viileä-peitto 150x200 cm

Viileä-tyyny 50x60 cm, puolikorkea tai matala

Luonnollinen ja lempeä Aito

Haluaisitko peiton, joka on täysin luonnonmukaisista materiaaleista valmistettu ja muuntautuu moneen lämpötilaan? Niin mekin! Aito-sarjan tyynyjen ja peittojen päällinen on luomupuuvillaa ja täyte hengittävää, 100 % luomuvillaa, jonka lämpötila mukautuu kehon lämmön mukaan. Näin se on aina hiostamaton, hengittävä ja tuntuu ihanan miellyttävälle.

Sarjaan kuuluu aikuisten kokojen lisäksi myös kätevät lasten koot, tyyny 40x60 cm ja peitto 120x150 cm. Lasten tyyny on matala tyyny, jota suositellaan myös vatsallaan nukkuvalle aikuiselle. 

Aito-peitto 150x200 cm

Aito-tyyny 50x60 cm, puolikorkea tai matala

Syvät unet Tuhti-peitolla

Nukahtaminen ja nukkuminen ei ole aina helppoa. Siksi loimme Tuhti-painopeiton, joka rauhoittaa levotonta nukkujaa, helpottaa nukahtamista ja parantaa unen laatua. Painon tunne aktivoi mielihyväkeskusta ja auttaa näin levollisempaan uneen.

Painopeiton sisällä on kierrätettyä polyesteriä ja pieniä lasihelmiä, jotka jakautuvat tasaisesti peittoon tikatuissa ruudukoissa ja täten myös koko keholle. Painopeiton painon tulisi olla noin 10 % käyttäjän painosta. 

Tuhti-painopeitto on saatavana 5 kg:n ja 7 kg:n painoisena. Syksyllä 2021 sarja täydentyy 9 kg:n peitolla.

Älykäs ja mukautuva Muoto

Heräätkö jatkuvasti niskat kipeänä? Ergonominen Muoto-tyyny on viskoelastista vaahtomuovia, joka mukautuu kehon muotojen mukaan. Näin se tukee selkärankaa ja päätä juuri oikealla tavalla rentouttaen lihakset, jolloin unesta tulee syvempää. Viskoelastinen vaahtomuovi valmistetaan Liettuassa, neulottu päällyskangas valmistetaan Turkissa.

Muoto-tyynyssä on kaksi kokoa, joista kolmikerroksisen korkeus on muunneltavissa kerroksia lisäämällä ja poistamalla. 

Normaali Muoto-tyyny 51x34 cm

Kolmikerroksinen, korkea Muoto-tyyny 50x40 cm