F-klubin ehdot

Voimassa 25.5.2018 alkaen

Näitä ehtoja sovelletaan kuluttaja-asiakkaiden ja Finlayson Oy:n (jäljempänä ”Finlayson”) väliseen kanta-asiakkuutta koskevaan sopimussuhteeseen. Liittymällä kanta-asiakkaaksi hyväksyt nämä ehdot. Nämä ehdot korvaavat aiemmat kanta-asiakasehdot.

Näiden ehtojen lisäksi asiakkaan ja Finlaysonin välillä sovelletaan Finlaysonin Verkkopalvelun käyttöehtoja ja mahdollisia muita Finlaysonin palveluiden käyttöön liittyviä ehtoja, kuten verkkokaupan sopimusehtoja. Mikäli näiden ehtojen ja muiden ehtojen välillä on ristiriitaisuuksia, sovelletaan kanta-asiakkuuteen ensisijaisesti näitä ehtoja. Kanta-asiakkuuteen liittyvien palveluiden tai sovellusten tai niiden tiettyjen osien käyttäminen voi edellyttää jäseneltä erityisten ehtojen hyväksymistä ja noudattamista.

Liittyminen ja asiakastiedot 

  • Kanta-asiakkaaksi voivat liittyä kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt Finlaysonin omissa myymälöissä, pop up -myymälöissä tai verkkosivustomme Rekisteröidy F-klubiin -sivulla. Pidätämme oikeuden hyväksyä tai olla hyväksymättä liittymisen.

  • Kanta-asiakkuus on maksuton ja se on voimassa toistaiseksi.

  • Sinun tulee antaa kaikki liittymislomakkeessa kysytyt tiedot oikeina ja ajantasaisina. Jos yhteystietosi myöhemmin muuttuvat, ilmoitathan tietojen muuttumisesta Finlaysonille. Voit saada kanta-asiakkuudestasi täyden hyödyn vain, jos meillä on sinusta ajantasaiset tiedot.

Tunnistautuminen myyntitapahtuman yhteydessä

  • Myymälöissämme kanta-asiakkuus varmennetaan kassalla asiakkaan nimen, osoitteen ja/tai puhelinumeron perusteella. Verkkokaupassa kirjautuneena asiakkaana olet automaattisesti tunnistettu myös kanta-asiakkaaksi ja edut ovat käytössäsi.

Kanta-asiakkuuden edut

  • Kanta-asiakkaanamme saat vaihtuvia vain kanta-asiakkaille tarkoitettuja etuja, tiedon uutuuksistamme ja kampanjoistamme ensimmäisten joukossa sekä kutsuja tapahtumiin ja kanta-asiakaspäiville. Kanta-asiakkuuteen saattaa sisältyä myös muita, pysyviä tai kampanjaluonteisia etuja tai yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja tai palveluita. Tällaisten etujen ja sisältöjen hyödyntämiseksi voidaan edellyttää kanta-asiakkaalta palvelun käyttöön liittyvien ehtojen hyväksymistä ja noudattamista.

Asiakasviestintä ja henkilötietojen käsittely

  • Kanta-asiakkuuteen liittyvä viestintä tapahtuu pääosin sähköpostin, tekstiviestien ja verkkopalvelun välityksellä. Hyväksymällä nämä ehdot hyväksyt sähköisen etu- ja asiakasviestinnän lähettämisen sähköisesti. Kanta-asiakkaalla on mahdollisuus kieltää tämä viestintä.
  • Finlayson käsittelee kanta-asiakkaan henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön sallimalla ja velvoittamalla tavalla. Tietoja henkilötietojen käsittelystä ja kanta-asiakkaan oikeuksista on verkkosivuilla nähtävillä olevassa tietosuojaselosteessa.

Ehtojen muuttaminen ja kanta-asiakkuuden päättäminen

  • Finlayson pidättää oikeuden muuttaa kanta-asiakkuuden sisältöä ja ehtoja. Olennaisista muutoksista ilmoitetaan viimeistään yhtä (1) kuukautta ennen muutosten voimaanastumista. Ilmoitus katsotaan asianmukaisesti tehdyksi, kun se on lähetetty asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, tai kun se on luettavissa Finlaysonin verkkosivuilta. Kanta-asiakkaan katsotaan saaneen tiedon ilmoituksesta asiakkaan viimeksi ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen lähetetyn ilmoituksen osalta viimeistään ilmoituksen lähettämistä seuraavana päivänä ja kotisivuilla olevalla ilmoituksella viimeistään seitsemäntenä päivänä ilmoituksen julkaisemisen jälkeen.
  • Kanta-asiakas voi irtisanoa kanta-asiakkuutensa päättymään välittömästi milloin tahansa ilmoittamalla siitä Finlaysonille kirjallisesti (esim. sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@finlayson.fi). Mikäli kanta-asiakas väärinkäyttää kanta-asiakasjärjestelmää tai syyllistyy muutoin näiden ehtojen tai tiettyjä etuja tai sisältöjä koskevien mahdollisten erityisten ehtojen rikkomiseen, Finlaysonilla on oikeus ilman ennakkovaroitusta irtisanoa kanta-asiakkuus välittömästi ilman irtisanomisaikaa. Finlaysonilla on oikeus poistaa kanta-asiakkaan tiedot järjestelmistä, mikäli kanta-asiakas ei ole käyttänyt kanta-asiakkuutta viimeisen 36 kuukauden aikana.