Kampanjan säännöt

Kampanjasäännöt

Näitä sääntöjä sovelletaan Sokos Hotels -kampanjaan, joka toteutetaan Finlaysonin myymälöissä. Osallistumalla jahtiin osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Arvonnan järjestäjä

Järjestäjänä toimii Finlayson Oy.

Kampanja-aika

Osallistumisaika alkaa torstaina 13.5.2021 ja päättyy kunnes kaikki 30 piilotettua lahjakorttia on löytynyt.

Miten voit osallistua?

Finlaysonin myymälöihin on satunnaisesti piilotettu yhteensä 30 Sokos Hotelsin lahjakorttia. Hotellilahjakortin löytäjä ilmoittaa löydöstään Finlaysonin myymälähenkilökunnalle. Löytäjä saa pitää ja käyttää löytämänsä lahjakortin sen arvon ja voimassaoloajan 31.5.2022 puitteissa haluamassaan Sokos Hotelsin kotimaan hotellissa.

Kuka voi osallistua?

Kampanjaan voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet ja Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Kampanjan järjestäjän työntekijät eivät ole oikeutettuja osallistumaan.

Kampanjan palkinnot:

Kampanja toimii periaatteella löytäjä saa pitää. Löytäessään Finlaysonin myymälästä hotellilahjakortin, löytäjä ilmoittaa tästä Finlaysonin myymälähenkilökunnalle. Löytäjä saa pitää ja käyttää löytämänsä lahjakortin sen arvon ja voimassaoloajan puitteissa haluamassaan Sokos Hotelsin kotimaan hotellissa. Lahjakorti viimeinen sivu pitää viedä majoittumisen yhteydessä Hotellin vastaanottovirkailijalle, varauksen voi tehdä verkossa. Yhden hotellilahjakortin arvo on 100 euroa.

Lahjakorttien löytäjät vastaavat palkinnon vastaanottamiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista veroista ja maksuista pois lukien mahdollinen arpajaisvero, josta vastaa kampanjan järjestäjä.

Finlayson ei vastaa mahdollisista kolmannesta osapuolesta tai teknisistä ongelmista aiheutuvista esteistä kampanjan järjestämiseen, osallistumiseen tai palkinnon lunastamiseen liittyen.

Vastuu:

Finlayson pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kampanjaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kampanjan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan tällä sivustolla osoitteessa: https://www.finlayson.fi/pages/kampanjan-saannot

Finlayson ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kampanjan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Henkilötietojen käsittely

Kampanjassa henkilötietoja kerätään ainoastaan palkintojen toimittamista varten ja ne luovutetaan myös Sokos Hotelsille. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin neljänsille osapuolille. Palkintojen toimittamista varten henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Finlaysonille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.

Kysymyksiä?

Mikäli sinulla on kysymyksiä arvontaan liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteeseen: asiakaspalvelu@finlayson.fi