Ehkäisy on paras suoja.

Emme olisi uskoneet, että koittaa aika, jolloin hengitysteiden suojaamisesta tulee Suomessa välttämättömyys. Emme olisi myöskään uskoneet, että suojautumiseen vaadittavien tuotteiden puutteesta voi syntyä uhka monien meidän terveydelle ja elämälle.

Kertakäyttöiset maskit

Kertakäyttöiset suu-nenä-suojaimet myydään 25 kpl paketissa hintaan 19,95 €.

Kertakäyttöiset maskimme ovat CE-merkittyjä eli ne suojaavat myös käyttäjäänsä.
Maskin tyyppi on IIR ja bakteerien suodatustehokkuus (BFE): ≥ 98%.

Kankaiset kasvomaskit

Kangasmaskimme myydään kolmen, viiden ja kymmenen kappaleen paketeissa.
Lisää kangasmaskeja eri kuoseissa tulossa myyntiin.

Mihin kangasmaskit soveltuvat?

Maskeissa on kolme kangaskerrosta, jotka kaikki ovat 100-prosenttista puuvillaa. Maskit ovat pestäviä ja siten uudelleenkäytettäviä.  Maski sopii aikuisille; leveys 24 cm ja korkeus 13 cm. Maskit ovat muotoon leikattuja ja ommeltu istumaan kasvoille. Maskeissa ei ole nenävahviketta tai rypytystä.

Kankaasta valmistetut maskit voivat vähentää hengitysteistä ympäristöön leviäviä pisaroita ja siten maskia käyttävä voi suojata muita ihmisiä. Huomioithan, että kangasmaskimme eivät ole henkilönsuojaimia tai kirurgisia nenä-suusuojaimia eivätkä ne täytä henkilönsuojainasetuksen vaatimuksia ja siten anna varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.

Näin käytät kangasmaskia

Pue kangasmaski aina puhtain käsin ja vältä sen koskettelua käytön aikana. Kangasmaski tulee riisua koskettaen vain kuminauhoihin ja se tulee laittaa pesuun välittömästi käytön jälkeen tai laittaa muovipussiin. Pese kädet ja kangasmaski jokaisen käytön jälkeen. Kangasmaski pestään 95 asteessa. Vaihtoehtoisesti voit myös keittää maskia viiden minuutin ajan vedessä, johon on lisätty hieman pesuainetta. Keittämisen jälkeen huuhtele ja kuivaa maski. Tuote saattaa päästää väriä pesuissa ja haalistua. Kangasmaski tulee poistaa kasvoilta, mikäli sen kanssa on vaikea hengittää. Tuotetta ei saa käyttää, mikäli henkilöllä on hengitysvaikeuksia.