Haavoittuneita on suojeltava.

Emme olisi uskoneet, että koittaa aika, jolloin hengitysteiden suojaamisesta tulee Suomessa välttämättömyys. Emme olisi myöskään uskoneet, että suojautumiseen vaadittavien tuotteiden puutteesta voi syntyä uhka monien meidän terveydelle ja elämälle.

Olemme poikkeustilassa ja meitä vaanii näkymätön vaara, jonka uhka kohdistuu meihin kaikkiin ja erityisesti yhteiskuntamme heikkoihin. Monilla meistä on esimerkiksi hoivakodeissa läheisiä ja monet heistä ovat joutuneet vaaraan koska hoitohenkilökunnalle ei ole saatavilla tarpeeksi suojavarusteita. Siksi päätimme toimia. 

Kangasmaskimme myydään kolmen, viiden ja kymmenen kappaleen paketeissa. Huomioithan, että kangasmaskien toimitusaika on normaalia pidempi, noin 14 päivää.

finlayson-kasvomaski-flatti-011.jpg

Kangasmaski 3 kpl

19,95 €
finlayson-kasvomaski-flatti-021.jpg

Kangasmaski 5 kpl

29,95 €
finlayson-kasvomaski-flatti-031.jpg

Kangasmaski 10 kpl

58,95 €

Lahjoitetaan maskeja eniten tarvitseville

Haluamme tehdä kanssanne jotain hyvää inhimillisen hädän lievittämiseksi. Paketoimme kangasmaskeja myös kymmenen kappaleen lahjoituspaketteihin, joita sinulla on mahdollisuus ostaa verkkokaupastamme. Voit tilatessasi ohjata lahjoituspaketin itse valitsemaasi hoivakotiin ja me lupaamme tuplata lahjoituksen samalla määrällä maskeja samaiselle kohteelle. Lahjoitetut maskit ovat tarkoitettu hoivakotien henkilökunnalle, jotta he voivat suojata muita ihmisiä. 

Olemme yhteydessä valitsemaasi hoivakotiin ja tarkistamme, että he ottavat lahjoituksen vastaan ja hoidamme lähetyksen. Mikäli kyseinen kohde ei tarvitse maskeja, ohjaamme ne toiseen hoivakotiin. Halutessasi voit ohjata lahjoituksen myös kotihoitajille tai henkilökohtaisille avustajille.

Suojaaminen on välittämistä ja välittämistä tämä maailma tarvitsee juuri nyt enemmän kuin pitkään aikaan. 

Mihin maskit soveltuvat?

Maskeissa on kolme kangaskerrosta, joista uloin ja sisin ovat 100-prosenttista puuvillaa. Keskimmäinen kuitukangas on 100-prosenttista polypropeenia. Maskit ovat pestäviä ja siten uudelleenkäytettäviä. Maski sopii aikuisille; leveys 19 cm ja korkeus 10 cm.

Kankaasta valmistetut maskit voivat vähentää hengitysteistä ympäristöön leviäviä pisaroita ja siten maskia käyttävä voi suojata muita ihmisiä. Huomioithan, että kangasmaskimme eivät ole henkilönsuojaimia tai kirurgisia nenä-suusuojaimia eivätkä ne täytä henkilönsuojainasetuksen vaatimuksia ja siten anna varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.

Näin käytät kangasmaskia

Pue kangasmaski aina puhtain käsin ja vältä sen koskettelua käytön aikana. Kangasmaski tulee riisua koskettaen vain kuminauhoihin ja se tulee laittaa pesuun välittömästi käytön jälkeen tai laittaa muovipussiin. Pese kädet ja kangasmaski jokaisen käytön jälkeen. Kangasmaski pestään 90 asteessa. Kangasmaski tulee poistaa kasvoilta, mikäli sen kanssa on vaikea hengittää. Tuotetta ei saa käyttää, mikäli henkilöllä on hengitysvaikeuksia.