Syksyn hellyyttävimmät kaverukset

Syksyn hellyyttävimmät kaverukset

Suursuosion saavuttanut Villipedot-tuotesarjamme saa viimein jatkoa! Taiteilija Jenna Kunnas on suunnitellut Villipedoista tuttujen hellyyttävien ketun ja pupun rinnalle vähintään yhtä ihastuttavat karhun ja siilin. Näiden kaverusten leppoisan letkeää lötköttelyä ihastellessa mielen täyttää yhtä aikaa riemu ja rakkaus.

Tutustu valloittavaan uutuus-sarjaan, joka sisältää luomupussilakanat – sekä aikuisille että lapsille, tyynyliinat, käsipyyhkeet, kylpypyyhkeet, koristetyynynpäälliset, torkkupeiton ja keittiöpyyhkeet.

Nuku yösi rauhassa luomulakanoissa

Uutuuspussilakanassa karhu on saanut päiväuniseurakseen siilin, joka nukkuu jo makoisasti metsän valtiaan turvallisessa kainalossa metsän siimeksessä. Valloittavasta kuosista löytyy myös parivuoteen pussilakana.

Pussilakanat ja tyynyliinat on valmistettu puuvillapalttinasta, joka on 100 % luomupuuvillaa. Helppohoitoinen materiaali tuntuu miellyttävältä iholla ja kestää hyvin kulutusta ja korkeatkin pesulämpötilat. Pussilakanoilla on 5 vuoden takuu.

Lastenhuoneen suosikit

Vauvan ja pienten lasten luomupussilakanassa siili viettää makoisaa lepohetkeä – kuka tietää, ehkäpä jopa koko talven yli? Siili-kuosi ilahduttaa lastenhuoneessa sekä nukkujaa että nukuttajaa.

Sisusta vastuullisemmin

Syksyn helppo sisustusvinkki on päivittää makuuhuone tai olohuone karhu- ja siili-sisustustekstiileillä pimenevien iltojen hyggeilyyn.

Myös nämä sisustustuotteet on suunniteltu vastuullisuus edellä. Valmistuksessa aiheutuneita päästöjä ja vedenkulutusta on pystytty vähentämään käyttämällä tuotteessa kierrätettyä puuvillaa. Koristetyynynpäällinen ja torkkupeitto on valmistettu pehmeästä puuvillasta, joka on 45 % kierrätysmateriaalia.

Viimeistellyt pyyhkeet

Karhu ja siili ihastuttavat myös kylpyhuoneessa ja keittiössä. Jacquard-kudotut käsi- ja kylpypyyhkeet ovat kestävää lankavärjättyä laatua, jossa kaikki ominaisuudet on hiottu kohdilleen. Miellyttävä materiaali luomupuuvillasta kuivaa hyvin ja kestää kovaakin kulutusta. Mitä muuta luottopyyhkeeltä voisikaan enää vaatia?

Hellyttävät keittiöpyyhkeet ovat laatutietoisen valinta ja monipuolinen apuri keittiössä. Niillä hoituu taatusti niin astioiden kuin käsienkin kuivaus ja leivinliinana ne ovat kotonaan.