Käyttöehdot

Käyttöehdot - Finlayson.fi -verkkokaupan käyttäjäsopimus

1. Sopimuksen osapuolet
Tämä sopimus sisältää Finlayson Oy:n (Palveluntarjoaja) ylläpitämän Finlayson.fi -verkkopalvelun (Palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun Käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot:
Finlayson Oy
Porkkalankatu 13 FL
00180 Helsinki
Y-tunnus: 1832849-3

2. Käyttöoikeus
2.1. Palvelu on tarkoitettu yksityisille kuluttajille.
2.2. Myös yritykset voivat käyttää Palvelua. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.
2.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle.

3. Rekisteröityminen
3.1. Käyttäjä voi rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Käyttäjä voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä.
3.2. Tilaamalla tuotteita Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä.
3.3. Rekisteröityminen on maksutonta.

4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
Käyttäjä vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
5.1. Palveluntarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja käyttäjän yksityisyydensuojan säilymisestä. Käyttäjän antamat tiedot tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Tilauksen suorittamiseksi pakollisia tietoja ovat Käyttäjän etunimi, sukunimi, lähiosoite, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
5.2. Palveluntarjoaja ei luovuta keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.
5.3. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.
5.4. Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.
5.5. Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, muuttaa tai poistaa itseään koskevat tiedot asiakasrekisteristä.
5.6. Käyttäjän antamia tietoja F-klubia varten säädellään rekisteriselosteemme perusteella. Käyttäjä vastaa siitä, että annetut tiedot ovat totta ja täydellisiä ja tietoja päivitetään tarvittaessa. Emme koskaan luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle. Liittymällä F-klubiin suostut säännöllisesti vastaanottamaan viestejä F-klubilta. Voit milloin tahansa peruuttaa jäsenyytesi klikkaamalla Lopeta viestit -kohtaa sähköpostiviestissä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@finlayson.fi ja pyytämällä, että sinut poistetaan postituslistalta. Jos jätät F-klubin et enää vastaanota viestejä Finlaysonilta ja joudut aktivoimaan F-klubitilin uudelleen mikäli haluat liittyä uudelleen F-klubiin.

6. Tilaaminen
6.1. Palvelusta tilattaessa sitova kauppasopimus syntyy, kun Palveluntarjoaja lähettää Käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan.
6.2. Palveluntarjoajalla on oikeus peruuttaa tilaus, tai toimittaa se vajaana, jos saldo- tai teknisiävirheitä ilmenee.
6.3. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta. Syynä voi olla esim. tekninen virhe palvelussa.

7. Tuotteiden hinnat
7.1. Tuotteen hinta on Palvelun sivulla kassan yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta lopullisten alennusten jälkeen.
7.2. Hintaan lisätään toimituskulut. Maksu on tilauskohtainen ellei toisin mainita. Kulloinenkin toimitusmaksu ilmenee Palvelussa ennen tilauksen suorittamista.
7.3. Palvelussa hinnat ja kuljetuskustannukset ilmoitetaan Käyttäjälle euroissa (EUR).
7.4. Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maihin ilmoitetut hinnat sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.
7.5. Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

8. Toimitus
8.1. Palveluntarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet Käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella.
8.2. Kuljetuskustannukset lisätään tilauksen hintaan. Kunkin tilauksen kuljetuskustannukset ilmenevät Palvelun Ostoskori-osiossa.
8.3. Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Voimassa olevat toimitustavat ilmenevät kulloinkin Palvelusta.
8.4. Palveluntarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
8.5. Palveluntarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.
8.6. Huomioithan että suuret tuotteet kuten sateenvarjot, matot sekä tyynyt ja peitteet eivät mahdu pakettiautomaattiin. Mikäli lähetys on liian suuri Postin pakettiautomaattiin tai automaatti on täynnä, lähetys toimitetaan Postiin, joka on lähinnä automaattia.
8.7. Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumista kuljetuksen aikana.
8.8. Ilmainen toimitus postitoimipaikkaan tai pakettiautomaattiin tilauksille, jotka ylittävät 79€.

9. Palautusoikeus
Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden käyttämättömälle tuotteelle, sillä haluamme sinun olevan aina tyytyväinen tekemiisi ostoksiin. Palautuksen saat tilausvahvistusta vastaan maksutapasi mukaan.
Pidennetty palautusoikeus on lisäetu, joka laajentaa sinulle kuluttajansuojalaissa määriteltyjä oikeuksia. Tuotteen voi palauttaa joko Postin kautta tai mihin tahansa Finlayson-myymälään Suomessa ( ei koske pop-up eikä shop-in-shop myymälöitä).

9.1. Kuluttajalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palveluntarjoajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu Kuluttajan toiveiden mukaisesti.
 Jos tilaus palautetaan, ostaja vastaa palautuslähetyksen kustannuksista.
9.2. Palautuksen ehtona on, että
:
1. Tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Palveluntarjoajalle viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta
2. Tuote on käyttämätön
3. Tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella ja
4. Tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseen.
9.3. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen.
9.4. Käyttäjä on vastuussa tuotteiden mahdollisesti vahingoittumisesta kuljetuksen aikana.
9.5. Kuluttajan toivomusten mukaisesti valmistettuja tilaustuotteita, kuten metreittäin myytäviä kankaita ei voi palauttaa eikä vaihtaa sillä ne valmistetaan kunkin tilauksen saavuttua tilauksen mukaisesti. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalvelu@finlayson.fi mikäli sinulla on kysyttävää.
9.6. Mikäli Käyttäjä/Palvelun vastaanottaja mistä tahansa syystä kieltäytyy vastaanottamasta tilattuja tuotteita ja ne palautuvat Palveluntarjoajalle, kaikki palautumisesta aiheutuvat kustannukset tullaan vähentämään kokonaissummasta joka hyvitetään Käyttäjälle palautuneista tuotteista.

10. Muutokset palveluun ja tähän sopimukseen.
Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia Palveluun, ehtoihin ja tähän käyttäjäsopimukseen.

11. Riitojen ratkaisu
Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.