Voimassa 28.8.2020 alkaen.

Yleistä

Näitä tilausehtoja sovelletaan kaikkiin Finlayson Oy:ltä (Y-tunnus: 1832849-3) tehtyihin verkkotilauksiin sivustolla www.finlayson.fi. Tilaajan on oltava vähintään 18-vuotta. Yrityksen ja Finlayson Oy:n välisiin kauppasopimuksiin sovelletaan erillisiä sopimusehtoja. Tuotteitamme ei myydä jälleenmyyntiin.

Asiakasta sitoo tilauksen tekohetkellä voimassa olevat sopimusehdot, joihin asiakkaan tulee tutustua ennen tilauksen tekemistä. Finlayson Oy pidättää oikeudet sopimusehtojen muutoksiin.

Yritystiedot

Finlayson Oy
Porkkalankatu 13 FL
00180 Helsinki
Y-tunnus: 1832849-3

Tuotteiden hinnat ja saatavuus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta, kun sen voi lisätä ostoskoriin. Lisäksi näytämme tuotesivulla myymäläkohtaista saatavuutta. Pyrimme aina näyttämään tuotteiden saatavuuden mahdollisimman tarkasti, mutta joskus saldovirheitä saattaa ilmetä. Näissä tapauksissa hyvitämme toimittamattoman tuotteen/tuotteet ja ilmoitamme asiakkaalle tapahtuneesta. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Toimitustavat ja -kulut

Posti Smartpost
Postin Smartpost toimitustapana tarkoittaa pakettiautomaattia, jonne tilauksen toimitus maksaa 4,90€. Mikäli tilauksen arvo ylittää 79€, on toimitus aina ilmainen. Jos tilaus on liian suuri pakettiautomaattiin tai se on täynnä, tilaus toimitetaan lähimpään postiin. Tilaus uudelleenohjataan myös siinä tapauksessa, jos asiakkaalla on Postin uudelleenohjaus käytössä. Tilausta säilytetään pakettiautomaatissa seitsemän vuorokautta, jonka jälkeen se palautuu takaisin lähettäjälle.

Postitoimipaikka
Tilauksen toimitus postitoimipaikkaan maksaa 4,90€. Mikäli tilauksen arvo ylittää 79€, on toimitus aina ilmainen. Tilausta säilytetään postitoimipaikassa seitsemän vuorokautta, jonka jälkeen paketti palautuu takaisin lähettäjälle.

Postin kotiinkuljetus
Tilauksen toimitus kotiinkuljetuksella maksaa 9,90€. Mikäli tilauksen arvo ylittää 119€, on kotiinkuljetus aina ilmainen. Posti on yhteydessä asiakkaaseen, kun tilaus siirtyy toimitettavaksi. Tilausta pyritään toimittamaan enintään seitsemän vuorokautta, jonka jälkeen paketti palautuu takaisin lähettäjälle.

Toimitamme tilauksia vain Manner-Suomeen.

Maksutavat

Verkkopankki
Verkkopankkimaksut välittää maksunvälityspalvelu Checkout. Voit maksaa sen kautta kaikilla Suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla. Checkoutilla voit maksaa myös yleisimmillä luottokorteilla.

Luottokortti
Checkoutin lisäksi, voit maksaa luottokorteilla kohdassa ”Luottokorttimaksu”. Tämä on Stripen maksupalvelu, jossa maksukorteiksi käy voimassa oleva Visa-, Master Card- tai Amex-maksukortti. Summa veloitetaan kortiltasi, kun tilaus lähetetään varastolta, mutta maksuvaraus näkyy maksukortillasi heti.

Klarna-lasku - Maksa myöhemmin
Maksa myöhemmin Klarna-laskulla saat 14 vuorokautta maksuaikaa tuotteiden toimituksesta. Laskulla maksaessasi maksusopimus on aina sinun ja Klarnan välinen.

Klarna-lasku - Pilko maksut
Voit maksaa ostoksesi osissa valitsemillasi kuukausiveloituksilla. Laskulla maksaessasi maksusopimus on aina sinun ja Klarnan välinen.

Paypal
Paypalilla maksaessasi maksusopimus on aina sinun ja Paypalin välinen.

Mobiilissa voit maksaa seuraavilla tavoilla:

-Pivo Maksunappi
-Mobilepay
-ApplePay

Maksusopimus on aina asiakkaan ja maksupalvelutarjoajan välinen.

Tilaaminen

Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun olet tehnyt tilauksen. Vahvistuksesta käy ilmi tilaamasi tuotteet ja niiden hinnat. Finlayson Oy pidättää oikeuden peruuttaa tilaus tai toimittaa se vajaana, mikäli saldo- tai teknisiä virheitä ilmenee.

Toimitusaika
Pyrimme toimittamaan tilaukset noin 1-4 arkipäivässä. Isojen kampanjoiden, kuten esimerkiksi alennusmyyntien aikana ja muissa poikkeustilanteissa toimitusaika saattaa kuitenkin venyä. Pyrimme ilmoittamaan pitkittyneestä toimitusajasta aina selkeästi.

Toimitusaika alkaa vasta, kun asiakas on saanut toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tilauksen muuttaminen tai peruminen

Kun tilaus on tehty, siihen ei enää voi tehdä muutoksia. Mikäli haluat perua tilauksesi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@finlayson.fi. Jos tilaus on ehtinyt jo keräilyyn, sitä ei valitettavasti voida enää pysäyttää. Noutamaton tilaus palautuu toimipaikkapalautuksena takaisin lähettäjälle, jolloin siitä tehdään palautus ja rahat palautetaan maksutavan mukaan asiakkaalle. Mikäli asiakas on yhteydessä asiakaspalveluumme viikon kuluessa toimipaikkapalautuksesta, tilaus voidaan lähettää uudestaan asiakkaalle. Toimituskuluja ei palauteta, mikäli tilaus palautuu toimipaikkapalautuksena lähettäjälle.

Palauttaminen

Voit palauttaa tilauksesi käyttämättömiä tuotteita 30 päivän sisällä tilauksesta. Tuotteet voi palauttaa tilauksen mukana tulleiden palautuslomakkeen ja Postin palautustarran avulla. Pakkaa käyttämättömät tuotteet siististi pakettiin, laita täytetty palautuslomake tuotteiden mukaan ja liimaa palautustarra alkuperäisen osoitetarran päälle. Vie paketti lähimpään postitoimipaikkaan tai Smartpost-pakettiautomaattiin. Palautustarralla palauttaminen on aina ilmaista. Vaihtoehtoisesti voit palauttaa tuotteet normaalisti Finlayson-myymälään (ei koske pop-up eikä shop-in-shop myymälöitä). Tuotteet hyvitetään aina asiakkaan käyttämän maksutavan mukaisesti, riippumatta siitä miten tuotteet palautetaan.

Huomioithan, että metreittäin myytäviä kankaita ei voi palauttaa eikä vaihtaa sillä ne leikataan tilauksen saavuttua tilauksen mukaisesti. Myöskään hygieniatuotteilla, kuten kangasmaskeilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Reklamointi

Mikäli ostamassasi tuotteessa ilmenee vikaa, voit viedä sen mihin tahansa Finlayson-myymälään tai ottaa yhteyttä laadunvalvontaan osoitteessa reklamaatiot@finlayson.fi. Pyrimme aina ratkaisemaan reklamaatiotilanteet nopeasti. Riitatilanteissa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä ja kuluttajasuojalakia.

Henkilötietojen käyttö

Tehdessäsi verkkotilauksia, hyväksyt henkilötietojen käyttöehtomme, jotka löytyvät täältä.