Mikä ihmeen kiertotaloustili?

KIERTOTALOUSTILI ON SANANA HIRVIÖ, TUOTTEENA ENKELI. Se on uusi vastuullisempi tapa ostaa ja vaihtaa kodintekstiilejä. Maksat pikkuhiljaa käytöstä, palautat halutessasi ja me kierrätämme kaiken. Kaiken kukkuraksi Kiertotaloustili on kuluton ja koroton eli maksat vain tuotteen normaalihinnan. Kiertotaloustili toimii maksutapana normaalihintaisille tuotteille verkkokaupassa ja myymälöissä (pois lukien popup-myymälät).

Näin Kiertotaloustili toimii:

Jos haluat, tuo vanhat lakanasi ja farkkusi myymälään. Laitamme ne kiertoon ja annamme niistä sinulle 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista, jotka ostat Kiertotaloustilille.

 

Tule ostoksille, valitse tuotteet ja mieti kukkarollesi sopiva maksuerä ja -aika. Koko maksuaika on sinulle täysin korotonta ja kulutonta (12, 24 tai 36 kk). Minimi­ ostos 200 euroa.

Käytä tekstiilejä, iloitse niistä. Maksuajan jälkeen tuotteet ovat kokonaan sinun ja voit pitää ne.

Tai voit palauttaa tekstiilit ja saat 25 % edun uusista Kiertotaloustilillä ostamistasi normaalihintaisista tuotteista.

Lajittelemme palautetut tekstiilit kiertotalouden periaatteiden mukaisesti aina kunnon mukaan eli niin, että tekstiilit pysyvät alkuperäisessä käyttö­tarkoituksessaan mahdollisim­man pitkään.

Näin pääset alkuun: Selvitä, sopiiko Kiertotaloustili sinulle maksutavaksi.

Tee turvallinen ja helppo tarkistus paljonko saat ostosrahaa käyttöösi lähettämällä maksuton tekstiviesti K HETU POSTINUMERO numeroon 16209. Kiertotaloustilin mahdollistaa Mash. Luoton myöntää Euroloan Consumer Finance Oy

Saat minuutin kuluessa paluuviestinä tiedon, paljonko sinulla on ostosrahaa käytössäsi. Tarkistus ei ole pakollinen, mutta näin voit tarkistaa pystytkö käyttämään Mashia. Tarkistus voidaan tehdä myös myymälän tai verkkokaupan kassalla.

Kiertotaloustilin mahdollistaa Mash. Luoton todellinen vuosikorko on 0 % ja kulut 0 euroa. Luottosumma 200–2000 €. Minimiostos 200 €. Takaisinmaksuaikavaihtoehdot 12 kk, 24 kk ja 36 kk. Luoton myöntää Euroloan Consumer Finance Oyj.

 

Näin palautuneet tekstiilit saavat uuden elämän:

Lajittelemme palautetut tekstiilit kiertotalouden periaatteiden mukaisesti aina kunnon mukaan. Eli niin, että tekstiilit pysyvät alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan mahdollisimman pitkään:

Hyväkuntoiset Finlaysonin tuotteet myymme second hand -kaupassamme (pyrimme avaamaan 2018 aikana).

Myyntiin kelpaamattommat tekstiilit toimitamme kierrätettäväksi uusiksi tuotteiksi. Esimerkiksi vuodetekstiileistä teemme räsytuotteita Lappajärvellä.

Pyrimme siihen, että mahdollisimman pieni osuus palautuneista tuotteista päätyisi energia jätteeksi.