Muumi 75 vuotta

Juhlavuoden uutuudet

Muumeilla on monta syytä juhlaan. Vuonna 2020 Muumit juhlivat 75-vuotista taivaltaan ja Finlayson viettää 200-vuotisjuhlaansa. Juhlavuoden kunniaksi tämän kevään mallistomme Muumi-uutuudetkin, Tähtimuumi ja Satumuumi, ovat täynnä iloa ja juhlan tunnelmaa. Lisäksi olemme mukana juhlavuoden kunniaksi käynnistetyssä #MEIDÄNMERI-kampanjassa tekemässä hyvää Itämeren puolesta.

Auta Muumeja pelastamaan Itämeri

Meri on aina ollut isossa roolissa Muumien maailmassa – se edustaa vapautta ja seikkailua. Itämeri kauneus ja voima inspiroivat Muumi-tarinoita, mutta yhä useampi on myös huolissaan Itämeren tilasta. Itämeri - meidän meremme, on yksi maailman saastuneimmista meristä. 75-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Muumit ja John Nurmisen Säätiö käynnistivät #MEIDÄNMERI-kampanjan, jonka avulla kerätään varoja Itämeren suojelemiseksi. 

Finlaysonin #MEIDÄNMERI-kampanjatuotteita löydät finlayson.fi-verkkokaupasta sekä K-Citymarketeista ja Prismoista ympäri Suomen. 

 

#MEIDÄNMERI-kampanjatuotteet Citymarketeissa

Laajaan kampanjatuotteistukseen kuuluu pussilakanoita, unipusseja, koreja ja monia muita tuotteita iloisissa merihenkisissä kuoseissa. Kuosisuunnittelun taustalla oli ajatus ilosta, jota puhdas Itämeri tuottaa. Kevään mittaan kampanjassa nähdään myös erikoistuotteita, kuten rantapyyhkeitä ja torkkupeite.

Tutustu kampanjatuotteisiin Citymarketeissa tai k-ruoka.fi-sivuilla.

#MEIDÄNMERI-kampanjatuotteet Prismoissa

Suunnittelutyössä SOK:n kanssa syntyi kaksi ennennäkemätöntä kuosia, Muumit ja meri sekä Saarimuumi. Lähtökohtana suunnittelulle toimi ajatus pelastetusta, elinvoimaisesta Itämerestä, josta Muumit iloitsevat täysin rinnoin. Kuoseilla haluttiin luoda lisäksi positiivisen yhdessä tekemisen tuntua.

Muumit ja meri sekä Saarimuumi kuosiset tuotteet löydät Prisma-myymälöistä sekä osoitteesta prisma.fi.