Reinot ja Ainot ovat täällä taas – nyt voit reinoutua. Jokaisen suomalaisen jalkaan henkisenä mittatilaustyönä tehdyt Reinot ja Ainot tekevät paluun pienen seikkailun jälkeen.

Kaunis tarina jatkuu

Mikä voisikaan olla suomalaisempi näky kuin ulkona paukkuva tulipalopakkanen, narskuva lumi ja eteisessä odottavat lämpöiset Reinot? Tai liedellä padassa poriseva aamupuuro ja pöydän alla kissankiehnäämissä jaloissa istuvat lämpöiset Reinot?

Näitä kuvia meistä jokainen on kätkenyt mielensä sopukoihin. Ja kuvia on tulossa myös jatkossa.

Reinot ja Ainot palaavat myyntihyllyille tutuille paikoilleen. Tossut kokoaa jatkossa italialainen toisen polven perheyritys Calzaturificio Emanuela. Tossujen ulkomaalaisvahvistus ei sinänsä ole uutta. Pohjat tehtiin aiemmin Tsekissä ja ruutukangas Italiassa.

Miksi saapasmaassa?

Totuus on, että valmistaminen Suomessa on kallista.  Kun Reinot kuitenkin haluttiin säilyttää kansallisomaisuutena, ainoaksi mahdollisuudeksi jäi haeskella muita mahdollisuuksia. Ratkaisuksi löytyi jo entuudestaan tuttu Italia. Tossujen suunnittelu, myynti, markkinointi ja tuotekehitys säilyvät edelleen Suomessa.

Tossut kootaan nyt lähempänä materiaalien alkulähdettä eli Italiaa ja lähialueita. Sieltä ne lähetetään rekalla Suomeen. Logistiikkaketjussa ei vastuullisuuden kannalta tapahdu olennaisia muutoksia, joten päästöjenkin suhteen voimme nukkua yömme reinoutuneesti.

Ennen kaikki oli paremmin – paitsi Reino

Reinojen ja Ainojen laatu on ollut käsite ja meillä on ilo ilmoittaa, että se vain paranee.

Kannan kevennyspala on nyt luonnonkorkkia entisen puristepahvin sijaan. Tämä parantaa tossun iskunvaimennusta ja tekee jalkineen kevyemmäksi ja eristävämmäksi.

Uusien muottien myötä tossut näyttävät nyt aiempaa viimeistellymmiltä. Lestin muodon ja mitoituksen olemme pitäneet ennallaan.

Pieniä fiilauksia, mutta vievät parempaan, kuten Reinojen ja Ainojen on tarkoituskin.

Me tulemme taas, vaikkemme itse asiassa koskaan minnekään lähteneetkään.

RUSKEA_600X6001.jpg

Reino tossut

39,00 €
ROOSA_600X6001.jpg

Reino tossut

39,00 €
AINOT_600X600.jpg

Aino tossut

39,00 €
HARMAA_600X6001.jpg

Reino tossut

39,00 €