Tuotantomme

Kurkistus tuotantoomme.

Haluamme olla yksi maailman avoimimmista tekstiilialan yrityksistä ja lisätä läpinäkyvyyttä tuotantoketjuissamme. Vuonna 2016 julkaisimme valmistuskumppaneidemme nimet ensimmäistä kertaa ja olemme sen jälkeen lisänneet paljon tietoa valmistukseemme liittyen. Valmistuksemme tapahtuu pääasiassa Euroopassa ja Turkissa. Kaikkien kumppaneidemme tulee sitoutua BSCI:n Code of Conductiin ja seuraamme kumppaneitamme BSCI:n auditointien eli tehdastarkastusten kautta. Katso oheisesta diagrammista, miten tuotteidemme valmistus jakautui maittain vuonna 2018.Katso miten tuotteemme valmistuvat

Räsypalat

LAPPAJÄRVI, LEHTIMÄKI & VIMPELI, SUOMI

Halusimme antaa ihmisten eläköityneille lakanoille uuden elämän. Asiakkaat toivat vanhat tekstiilinsä myymälöihimme. Sitten toimitimme ne Lappajärvelle, jossa ne pestiin. Ompelu ja kuteiksi leikkaaminen tapahtui Lehtimäellä. Lopuksi kuteet vielä puolattiin ja kudottiin Vimpelissä. Katso videolta, kuinka räsypalat syntyvät.

Pyykkipojat

HELSINKI, SUOMI

Ehkä pyörää ei kannata keksiä uudestaan, mutta pyykkipoikaa voi hieman tuulettaa. Ripusta vaatteet kuivumaan, niputa johdot, sulje pussit — sinä päätät miten pyykkipoikia käytetään. Kaunis katsella, toimii moitteettomasti eikä hajoa kovassakaan käsittelyssä. Pyykkipojat ovat sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa. Eikä mistä tahansa materiaalista, vaan muoviteollisuuden ylijäämästä (eli muovista, joka olisi muuten kulkeutunut jonnekin ihan muualle kuin uusiokäyttöön). 

Vuodetekstiilit

SEDAT UGURLU, TURKKI

Ugurlu on pääkumppanimme ja valmistaa suurimman osan vuodetekstiileistämme Turkin Denizlissä. Laina Koskelan suunnittelma klassikkokuosi Elefantti-pussilakanat valmistetaan myös tässä tehtaassa. Katso videosta, kuinka keltainen Elefantti-kuosi syntyy ja muotoutuu lopulta pussilakanaksi.

Kodin sisustus ja keittiötekstiilit

MEZROZE, LATVIA

Mezroze valmistaa meille keittiö- ja sisustustekstiilejä, pientuotteita sekä painaa kankaita  Latvian Riikassa. Hannu Väisäsen suunnittelemat kuosit painetaan kankaille juuri Latviassa ja niistä ommellaan muun muassa puuvillaisia Kuru-kasseja. Katso videolta, kuinka Emo- ja Kuru -kuosit valmistuvat.

Muumipyyhkeet

Weverij Jules Clarysse, Belgia

Clarysse on pitkäaikaisimpia kumppaneitamme. He valmistavat suurimman osan kylpytekstiileistämme Belgian Pittemissä. Clarysse valmistaa niin Reilun kaupan puuvillasta valmistetut Reilu-pyyhkeemme, kuin suositut Muumi-aiheiset pyyhkeemme ja monia muita pyyhesarjojamme. Katso videoista, kuinka Muumi-tuotteet valmistuvat Claryssen tehtaassa.

Pyyhkeet reilun kaupan puuvillasta

Weverij Jules Clarysse, Belgia

Clarysse on pitkäaikaisimpia kumppaneitamme. He valmistavat suurimman osan kylpytekstiileistämme Belgian Pittemissä. Clarysse valmistaa niin Reilun kaupan puuvillasta valmistetut Reilu-pyyhkeemme, kuin suositut Muumi-aiheiset pyyhkeemme ja monia muita pyyhesarjojamme. Katso videoista, kuinka Reilu-tuotteet valmistuvat Claryssen tehtaassa.