Tyynyt ja peitot

VASTUULLISET PETIVAATTEET

 

MITÄ VASTUULLISEMMAT MATERIAALIT, SITÄ PAREMMAT UNET

Voimme käsi sydämellä sanoa, että emme olisi itse saaneet unta, jos olisimme menneet helpoimman kautta ja ryhtyneet valmistamaan tyynyjä ja peittoja kuten niin monet muut. Eli ajattelematta sen kummemmin materiaalien ekologisuutta.

Sekä tyynyjen että peittojen täytteenä on kuohkeaa ja kevyttä kierrätettyä polyesteria. Kuidun raaka-aineen valmistamiseen on käytetty kierrätettyjä PET-muovipulloja. Coronna-tuotteiden kangas on 100 % luomupuuvillaa. Coronna Premium -sarjan päällinen on ekologista Tencel™-puuvillasekoitetta. Silkin kaltainen Tencel™-kuitu on pehmeämpi kuin esimerkiksi puuvilla ja tuntuu iholla miellyttävältä ja viileältä. Se myös hengittää ja siirtää iholta kosteutta tehokkaasti. 

Kuosina tyynyillä ja peitoilla on klassikkojen klassikko Coronna, valkovalkoisena hillitysti, lähes huomaamattomasti.

 

OIKEAN TYYNYN VALINTA

Nukkujia löytyy moneen lähtöön, siksi tyynymmekin ovat erilaisia. Oikean tyynyn löytämisessä on tärkeä tietää, millainen nukkuja olet. Oikein valittu tyyny takaa hyvät yöunet.

Matala tyyny sopii parhaiten vatsallaan nukkujalle. Matalaa tyynyä voi käyttää myös kouluikäisellä lapsella.

Pehmeä, puolikorkea tyyny on omiaan kyljellään ja selällään nukkujille. Tyyny on ihanan pehmeä, mutta tarjoaa samanaikaisesti riittävästi tukea niskalle. Napakka, puolikorkea tyyny takaa napakamman tuntuman hieman enemmän tukea kaipaavalle.

Napakka, korkea tikattu tyyny on hyvin napakka ja muodossaan pysyvä tyyny tikkauksen ansiosta. Tyyny sopii selällään ja kyljellään nukkuvalle ja erinomaisesti harteikkaalle, korkeampaa tyynyä tarvitsevalle.

CORONNA
MATALA TYYNY
34,95€

CORONNA
PEHMEÄ, PUOLIKORKEA TYYNY
34,95€

 

CORONNA
NAPAKKA, PUOLIKORKEA TYYNY
37,95€

CORONNA
NAPAKKA, KORKEA TIKATTU TYYNY
39,95€