Voita vuoden kahvit

Osta ja voita vuoden kahvit

Tee kesäostoksia ja pistä kahviarpa vetämään! Jokainen Finlaysonin myymälästä, pop-upista tai verkkokaupasta ostanut asiakas voi osallistua arvontaan ja voittaa vuoden kahvit.

Arvomme jokaisesta myymälästä, pop-upista ja verkkokaupsta Juhla Mokka-kahvia 10 kiloa, eli 20 pakettia. Osallistumisaika 27.7.–9.8.2020. Lue tarkemmat osallistumissäännöt tästä.

Katso lähin myymälä tai pop-up tästä.

Arvonnan säännöt

Näitä sääntöjä sovelletaan arvontaan, joka toteutetaan Finlaysonin myymälöissä, popup-liikkeissä sekä verkkokaupassa osoitteessa Finlayson.fi. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Arvonnan järjestäjä

Järjestäjänä toimii Finlayson Oy.

Arvonta-aika

Arvontaan osallistumisaika alkaa maanantaina 27.7.2020 ja päättyy sunnuntaina 9.8.2020.

Miten voit osallistua?

Arvontaan osallistuminen tapahtuu Finlaysonin myymälöissä, popup-liikkeissä ja/tai verkkokaupassa Finlayson.fi. Jokainen myymälästä, popup-liikkeestä tai verkkokaupasta ostanut asiakas saa yhden arpalipukkeen, jonka täyttämällä asiakas osallistuu arvontaan. Verkkokaupasta ostanut asiakas ohjataan arvontalomakkeelle tilausvahvistuksen yhteydessä.

Verkkokaupassa osallistuminen

Kahviarvontaan voi osallistua jokainen verkkokaupasta ostanut asiakas. Asiakas saa arvontalomakkeen täytettäväkseen tilausvahvistuksen yhteydessä. Osallistuminen on vapaaehtoista.

Kuka voi osallistua?

Arvontaan voivat osallistua kaikki Finlaysonin myymälöistä, popup-liikkeistä tai verkkokaupasta ostoksia tekevät yli 18-vuotiaat ja Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Arvonnan järjestäjän työntekijät eivät ole oikeutettuja osallistumaan.

Arvonnan palkinnot ja arvonnan suorittaminen

Arvonnan palkintoja arvotaan yhteensä 48 kappaletta. Jokainen palkinto sisältää 10 kiloa, eli 20 pakettia Juhla Mokka kahvia. Yhden palkinnon arvo on 87,80 euroa.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta 14.8.2020 mennessä ja hänen tulee lunastaa voittonsa 19.8.2020. mennessä, kertomalla toimitusosoite mihin kahvit toimitetaan. Tämän jälkeen oikeus voittoon raukeaa.

Finlayson pidättää oikeuden jakaa palkinnot uudelleen, mikäli voittajia ei tavoiteta määräaikaan mennessä. Finlaysonilla on oikeus julkistaa voittajien nimet markkinointikanavissaan. Arvonnan voittajat vastaavat palkinnon vastaanottamiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista veroista ja maksuista pois lukien mahdollinen arpajaisvero, josta vastaa arvonnan järjestäjä.

Finlayson ei vastaa mahdollisista kolmannesta osapuolesta tai teknisistä ongelmista aiheutuvista esteistä arvonnan järjestämiseen, osallistumiseen tai palkinnon lunastamiseen liittyen.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnassa henkilötietoja kerätään ainoastaan palkintojen toimittamista varten. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Palkintojen toimittamista varten henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Finlaysonille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.

Kysymyksiä arvonnasta

Mikäli sinulla on kysymyksiä arvontaan liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteeseen: asiakaspalvelu@finlayson.fi