Anna hyvä lahja
tai älä anna ollenkaan.

Heti alkuun pieni vinkki: Helpoin tapa säästää yrityksen lahjakuluissa on jättää jokainen turha lahja antamatta. Turhalla tarkoitamme sellaisia, joissa ei ole ideaa, luonnetta tai edes konkreettista hyötyä saajalleen. Hyvä lahja taasen on edelleen, näinäkin aikoina investointi, joka on ilo antaa ja saada. Parhaimmillaan se jää osaksi saajan elämää ja sitä kautta muistuttaa antajastaan myös silloin, kun rihkamalahjat ovat maanneet jo tovin kaatopaikalla.


Kestävää, toimivaa ja kaunista – näihin sanoihin perustuu meidän näkemyksemme hyvästä yrityslahjasta. Uskomme että löydät tuotekatalogistamme jotain sellaista, mikä luo yrityksestäsi juuri toivomasi kuvan. Jos haluat apua ideoinnissa, älä arkaile ottaa yhteyttä. Autamme mielellämme ja tarvittaessa räätälöimme lahjat juuri sellaisiksi kuin haluat.

Yksilöllinen, yksilöllisempi, yksilöllisin!

Kaikkein yksilöllisin lahja on tietysti sellainen, joka on ainoa laatuaan koko maailmankaikkeudessa. Me voimme suunnitella vaikkapa sinulle ja yrityksellesi oman kuosin tai voimme personoida pyyhkeet brodeerauksella tai omalla kangasmerkillä. Halutessasi pakkaamme lahjat puolestasi Finlayson-lahjalaatikoihin, ja promootiotuotteet voimme toimittaa myös valmiiksi myymälädisplayhin pakattuna. Tällä saralla vain taivas on rajana.

Heitä meille haaste. Haluamme mielellämme ottaa sen vastaan ja ylittää kaikki odotuksesi.

 

 

Älä arkaile ottaa yhteyttä.

yritysmyynti(at)finlayson.fi

Jätä viesti