Anna lahja joka kestää

Kestävää, toimivaa ja kaunista – näihin sanoihin perustuu meidän näkemyksemme hyvästä liikelahjasta. Meiltä löydät mm. vastuulliset yrityslahjat, käytännölliset liikelahjat klassikkokuoseilla ja tyylikkäät yrityslahjat, jotka kestävät kulutusta vuodesta toiseen. Jos kaipaat apua ideoinnissa, autamme mielellämme ja räätälöimme lahjat juuri sinun yrityksesi toiveiden mukaan.

Otathan yhteyttä sivun alapuolella olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen yritysmyynti@finlayson.fi, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

ELEFANTTI 50 VUOTTA

Elefantti – klassikko vuodesta 1969 – on yhtä aikaa sympaattinen ja tyylikäs valinta kaiken ikäisille. Elefantti ilahduttaa pyyhkeissä, pussilakanoissa ja sisustustuotteissa.

AJATONTA SAUNAAN

Tyylikkäät laudeliinat ja kylpypyyhkeet sopivat suomalaiseen saunaan täydellisesti. Laadukkaasta Tamminiemi-sarjasta löydät puuvillasta ja pellavasta valmistetut lahjat saunanystävälle

VALMISTETTU SUOMESSA

Anna lahjaksi tuote, joissa kierrätysmateriaalit ja vastuullisuus ovat keskiössä. Kantoräsy sekä Räsypala-matot ja -koristetyynyt ovat valmistettu käsityönä Suomessa kierrätetyistä lakanoista.

LUOMUPUUVILLAISET PYYHKEET

Hyvä olo iholle ja omalletunnolle. Reilu-pyyhkeet ovat laadukasta käsinpoimittua Reilun kaupan puuvillaa, joka viljellään perinteisellä tavalla ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Valittavina on useita eri värejä.

VASTUULLISET TYYNYT JA PEITOT

Lahjaksi paremmat yöunet? Meidän vastuullisten tyynyjen ja peittojen kangas on luomupuuvillaa ja täyte on kierrätettyä polyesterikuitua.

OTA YHTEYTTÄ

Me autamme sinua löytämään sopivat liikelahjat juuri sinun yrityksellesi. Täytä alla oleva lomake ja lähetä – me olemme yhteydessä sinuun pian.