Vastuulliset yrityslahjat

Kestävää, toimivaa ja kaunista – näihin sanoihin perustuu meidän näkemyksemme hyvästä liikelahjasta. Meiltä löydät mm. vastuulliset yrityslahjat, käytännölliset liikelahjat klassikkokuoseilla ja tyylikkäät yrityslahjat, jotka kestävät kulutusta vuodesta toiseen. Jos kaipaat apua ideoinnissa, autamme mielellämme ja räätälöimme lahjat juuri sinun yrityksesi toiveiden mukaan. Otathan myös rohkeasti yhteyttä mikäli haluat ryhtyä tuotteidemme jälleenmyyjäksi.

Otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen yritysmyynti@finlayson.fi,
niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Kuluttajakäytössä kertakäyttöisen nenä-suusuojaimen päätarkoituksena on estää käyttäjää levittämästä pisaratartuntana tauteja lähiympäristöön. Huomioithan, että suu-nenäsuojukset eivät täytä henkilösuojan vaatimuksia ja siten anna varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan. Ne on luokiteltu CE-merkityiksi lääkinnällisiksi laitteiksi.

Kysy myös muita kasvomaski-vaihtoehtoja.

Luomupuuvillaa vai pellavaa? Tutustu monipuoliseen pussilakanavalikoimaan, josta löydät rakastetut klassikkokuosit sekä kauden uutuudet ajankohtaisissa sävyissä ja materiaaleissa.

Hyvä olo iholle ja omalletunnolle. Reilu-pyyhkeet ovat laadukasta käsinpoimittua Reilun kaupan puuvillaa, joka viljellään perinteisellä tavalla ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Valittavina on useita eri värejä.

Tyylikkäät laudeliinat ja kylpypyyhkeet sopivat suomalaiseen saunaan täydellisesti. Laadukkaasta Tamminiemi-sarjasta löydät puuvillasta ja pellavasta valmistetut lahjat saunanystävälle

Näyttävillä keittiö- ja sisustustekstiileillä viimeistelet kattauksen arjessa ja juhlassa. Suunnittelija Eve Hamarin Armas-kuosissa on penkeistään villiintyneiden kukkien elämänmenoa, se on söpöilevä ja hyvin kesäinen.

Lahjaksi paremmat yöunet? Coronna Premium -tyynyt ja -peitot ovat vastuullisen valinta. Päällyskangas on ekologista Tencel™-puuvillasekoitetta – materiaali on pehmeämpi kuin puuvilla ja tuntuu iholla miellyttävältä ja viileältä. Se myös hengittää ja siirtää iholta kosteutta tehokkaasti. Tyynyjen ja peittojen sisällys on kuohkeaa kierrätetyistä pet-muovipulloista valmistettua kuitua.

Ota yhteyttä

Me autamme sinua löytämään sopivat liikelahjat ja tuotteet juuri sinun yrityksellesi. Otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen yritysmyynti@finlayson.fi .