Vastuulliset yrityslahjat

Kestävää, toimivaa ja kaunista – näihin sanoihin perustuu meidän näkemyksemme hyvästä liikelahjasta. Meiltä löydät mm. vastuulliset yrityslahjat, käytännölliset liikelahjat klassikkokuoseilla ja tyylikkäät yrityslahjat, jotka kestävät kulutusta vuodesta toiseen. Jos kaipaat apua ideoinnissa, autamme mielellämme ja räätälöimme lahjat juuri sinun yrityksesi toiveiden mukaan.

Otathan yhteyttä sivun alapuolella olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen yritysmyynti@finlayson.fi, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Nyt jos koskaan on aika olla kaukaa viisas ja suojata läheisiään. Valikoimastamme löydät sekä kangasmaskit että kertakäyttöiset suu-nenäsuojaimet. Tutustu valikoimaan ja tee tilaus.

Kangasmaskit ovat pestäviä ja siten uudelleenkäytettäviä. Päällikangas on 100 % puuvillaa ja välikerros on 100 % polypropeenia. Aikuisten koko.

Kuluttajakäytössä kertakäyttöisen nenä-suusuojaimen päätarkoituksena on estää käyttäjää levittämästä pisaratartuntana tauteja lähiympäristöön. Huomioithan, että suu-nenäsuojukset eivät täytä henkilösuojan vaatimuksia ja siten anna varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan. Ne on luokiteltu CE-merkityiksi lääkinnällisiksi laitteiksi. 

Luomupuuvillaa vai pellavaa? Tutustu monipuoliseen pussilakanavalikoimaan, josta löydät rakastetut klassikkokuosit sekä kauden uutuudet ajankohtaisissa sävyissä ja materiaaleissa.

Hyvä olo iholle ja omalletunnolle. Reilu-pyyhkeet ovat laadukasta käsinpoimittua Reilun kaupan puuvillaa, joka viljellään perinteisellä tavalla ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Valittavina on useita eri värejä.

Tyylikkäät laudeliinat ja kylpypyyhkeet sopivat suomalaiseen saunaan täydellisesti. Laadukkaasta Tamminiemi-sarjasta löydät puuvillasta ja pellavasta valmistetut lahjat saunanystävälle

Anna lahjaksi tuote, joissa kierrätysmateriaalit ja vastuullisuus ovat keskiössä. Kantoräsy sekä Räsypala-matot ja -koristetyynyt ovat valmistettu käsityönä Suomessa kierrätetyistä lakanoista.

Lahjaksi paremmat yöunet? Meidän vastuullisten tyynyjen ja peittojen kangas on luomupuuvillaa ja täyte on kierrätettyä polyesterikuitua.

OTA YHTEYTTÄ

Me autamme sinua löytämään sopivat liikelahjat juuri sinun yrityksellesi. Täytä alla oleva lomake ja lähetä – me olemme yhteydessä sinuun pian.