finlayson torkkupeitto

Kokoelma: Torkkupeitot ja torkkupeitteet

Torkkupeitto lisää kodin viihtyisyyttä

Monipuolisesta valikoimasta löydät ihanat torkkupeitot, huovat ja viltit sekä päiväpeitot, joilla loihdit levollista tunnelmaa makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja vaikkapa vierashuoneeseen niin kotona kuin mökillä.

Torkkupeittoja kannattaa olla kotona aina käden ulottuvilla lähellä potentiaalisia torkkupaikkoja, kuten sohva, nojatuoli ja sänky, nimittäin lukiessa ja televisiota katsellessa on mukava kääriytyä vilttiin ja ottaa väliin virkistävät päivänokoset. Torkkupeitto tuo myös sisustukseen sen viimeisen silauksen makusi mukaan. Valitse kevyempi puuvillainen viltti tai lämpimämpi huopa vuodenajan ja tarpeen mukaan. Löydät valikoimastamme myös upeat kuosiinkudotut kuviolliset torkkupeitot sekä söpöt vauvanpeitot. Yhdistele kokonaisuuteen sopivat koristetyynyt sekä muut kodin sisustustekstiilit.

Finlaysonin uusia torkkupeittoja yhdistää kestävä kehitys ja kierrätysmateriaalit

Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia tapoja hyödyntää eri kierrätysmateriaaleja korvaamaan osaltaan neitseellisen puuvillan käyttöä. Näin tuotteen kokonaispäästöt vähenevät ja käyttökelpoiset materiaalit löytävät tiensä uudelleen käyttöön kiertotalouden periaatteiden mukaisesti. Uusien torkkupeittojen materiaaleina on hyödynnetty mm. tekstiiliteollisuuden kankaan valmistuksen eri vaiheiden sivuvirtoja sekä vaatekeräyksien kierrätystekstiilejä.

Vastuullinen torkkupeitto on myös mainio lahjaidea.